Εντελώς διαφορετική τροπή από αυτή που θα περίμενε, πήρε το τεστ DNA που αποφάσισε να κάνει μία οικογένεια στην Γιούτα των ΗΠΑ.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι το αγόρασε έτσι για την πλάκα, όμως το αποτέλεσμά του, μόνο για αστείο δεν ήταν. Και αυτό γιατί απέδειξε πως ο Vanner Johnson δεν ήταν ο βιολογικός πατέρας του 12χρονου γιου τους.

Η εξήγηση για το μπέρδεμα

Ένα μήνα μετά λοιπόν, έλαβαν το σχετικό έγγραφο, το οποίο έγραφε πως η Donna όντως ήταν η μητέρα του παιδιού, όμως δίπλα από την λέξη «πατέρας» έγραφε άγνωστος.

Τι είχε συμβεί; Το σπέρμα του σοκαρισμένου, από την εξέλιξη πατέρα, είχε μπερδευτεί το 2007 στην κλινική τεχνητής γονιμοποίησης με κάποιου άλλου, με αποτέλεσμα να μην ταιριάζει με τον δικό του.

«Όταν κοίταξα την σελίδα και έγραφε οτι ο πατέρας είναι άγνωστος είπα «Τι άγνωστος; Εγώ είμαι ο πατέρας». Καταλαβαίνω οτι υπάρχει η πιθανότητα να συμβεί αυτό, αλλά είναι πολύ σπάνια.

Ήταν πολλά τα συναισθήματα που έπρεπε να διαχειριστώ, με εξαίρεση την αγάπη μου για το παιδί, η οποία παρέμεινε η ίδια», είπε χαρακτηριστικά.

Αναζήτηση του πατέρα

Αφού λοιπόν συζητούσαν για ένα χρόνο το τί θα κάνουν τελικά αποφάσισαν να ψάξουν να βρουν τον βιολογικό πατέρα του παιδιού και τελικά τα κατάφεραν.

Τώρα και οι δυο οικογένειες συνεργάζονται, καταφεύγοντας στην δικαιοσύνη ενάντια της συγκεκριμένης κλινικής.

πηγη: gazzetta.gr

Πηγή: true.gr