Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ειρήνη Μερκούρη καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα, περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Γιάννη Κουτσόπουλο.

Σύμφωνα με την Espresso, η όμορφη τραγουδίστρια η οποία έριξε… μαύρη πέτρα πίσω της εν μία νυκτί για να ξεκινήσει μια νέα ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας βιώνει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς σύντομα θα γίνει μανούλα.

Το μωρό που είναι στον… δρόμο είναι ο σύζυγός της με τον οποίο παντρεύτηκε στις 14 Φεβρουαρίου του 2016 και από τότε αποφάσισε να στην αφοσιωθεί στην οικογένεια από κοινού να δημιουργήσουν.

Στο πρόσωπο του Γιάννη Κουτσόπουλου βρήκε, σύμφωνα με τους δικούς της ανθρώπους, το άλλο της μισό, γι’ αυτό και παντρεύτηκαν. Για εκείνη πλέον η οικογένειά της αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα της, συνειδητοποιώντας πως ούτε τα τραγούδια, ούτε οι πίστες την κάνουν να αισθάνεται πλήρης.

Το μόνο που θέλει είναι να βρίσκεται κοντά στον άντρα της, απολαμβάνοντας μια ήρεμη καθημερινότητα και κάνοντας όνειρα για το μέλλον. Και τώρα που περιμένουν και το πρώτο τους παιδί, είναι στην καλύτερή τους φάση

Όσοι γνωρίζουν την Ειρήνη, αναφέρουν πως δεν μετάνιωσε ούτε στιγμή για την απόφασή της να βάλει μια άνω τελεία στην καριέρα της και να αφιερωθεί στο σπιτικό της και σύντομα και στο μωράκι που θα φέρει στον κόσμο.

Πάντως, τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο σύζυγός της θέλουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και γι’ αυτό δεν έχουν επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης.

Η τραγουδίστρια λατρεύει τη νέα της ζωή.

Είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του συζύγου της.

Μαζί κάνουν κοινά όνειρα για το μέλλον.

Δημοσίευμα τη θέλει έγκυο στο πρώτο της παιδί.

Σε παλιότερες διακοπές τους.

Κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή.

Πηγή: true.gr