Η Ειρήνη Φαναριώτη αποκάλυψε ένα δυσάρεστο γεγονός και με την ανάρτησή της «λύγισε» το instagram!

Την Ειρήνη Φαναριώτη την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την συμμετοχή της στην σειρά «Έλα στη θέση μου».

Η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε ένα τραγικό γεγονός, το οποίο μέχρι και σήμερα δεν μπορεί να ξεπεράσει.

Αυτό το τραγικό γεγονός είναι ο θάνατος του πολυαγαπημένου αδερφού της, Τάσου Φαναριώτη…

Σαν σήμερα του 2010, ο αδερφός της έφυγε από τη ζωή. Η ίδια θέλησε να μοιραστεί τον πόνο που νιώθει με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από μία άκρως συγκινητική ανάρτηση.

Η Ειρήνη Φαναριώτη δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον αδερφό της κι εκείνη σε μικρή ηλικία και έγραψε ένα μήνυμα που μας ράγισε την καρδιά: «Αυτός είναι ο Τάσος,ο αδερφός μου. Όταν γεννήθηκα, εκείνος μάθαινε να γράφει. Κι όταν εγώ άρχισα να γράφω, εκείνος έδινε Πανελλαδικές. Όταν εγώ πέρασα στο πανεπιστήμιο κι ήρθα στην Αθήνα, εκείνος τελείωνε και γύριζε στο Αγρίνιο. Κι όταν εγώ τελείωνα το Ωδείο εκείνος έφυγε απ’τη ζωή.


Στα 24 έτη που συνυπήρξαμε στον κόσμο αυτό, δεν καταφέραμε ποτέ να συναντηθούμε χρονικά σε μια κοινή πορεία. Πάντα σκεφτόμουν πως έχουμε όλη τη ζωή μπροστά μας να ζήσουμε κοινές στιγμές. Ό,τι έχω από εκείνον είναι θολές αναμνήσεις των παιδικών μου χρόνων, κάποιες φωτογραφίες από οικογενειακές διακοπές, λίγα ταξίδια Αθήνα-Αγρίνιο με το seicento του, κι ένα βίντεο που μου παίρνει συνέντευξη για το πως αισθάνομαι που είμαι μια διάσημη star σε μια εποχή που δεν είχα καν ιδέα ότι θα γίνω ηθοποιός (εκείνος ήξερε ήδη ότι έχω σοβαρό ψώνιο).Είχαμε όμως μια βαθιά, ουσιαστική αγάπη που αποτυπωνόταν στις μεγάλες σιωπές μας στα ταξίδια και στα χαζά αστεία μας που μας έκαναν να ξεκαρδιζόμαστε, στις μουσικές που ανταλλάσσαμε και στα λόγια που διάβαζα στα χείλη του για μήνες όσο ήταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ.

Ο πόνος που μου προκάλεσε όταν τελικά έφυγε αλλά κι η παραμικρή στιγμή που τον φέρνω στη σκέψη μου έκτοτε είναι η ρωγμή που νιώθω στο ηλιακό μου πλέγμα κάθε μέρα.
Δεν με είδε ποτέ να παίζω στο θέατρο.
Δεν γνώρισε ποτέ τον Κωνσταντίνο ή τη Δόμνα,τη Τζίνη και την Πολυξένη.
Έγινε όμως ένας φάρος,ένα φωτεινό αστέρι που μου έδειξε το δρόμο για το σεβασμό στη ζωή,την κάθε ζωή,την παραμικρή ύπαρξη.Τον βλέπω στα μάτια όλων των ζώων,των παιδιών,των ανήμπορων ανθρώπων.Πολλές φορές δεν έχω τη δύναμη να σηκώσω το βάρος όλου αυτού του κόσμου αλλά κι αυτό μου το έμαθε αυτός ο πόνος.Να αγκαλιάζω την αδυναμία μου,να λέω ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ,να το δέχομαι και να πορεύομαι με την αδυναμία μου αυτή.
Να πέφτω,να κλαίω με λυγμούς και να σηκώνομαι με γέλια.Αυτό όμως που τελικά μου έμαθε είναι πως ο χρόνος,ο χρόνος για το καθετί και τον καθένα,είναι ΤΩΡΑ.
Σήμερα θα στολίσουμε το δέντρο κι εγώ θα το κοιτάξω και θα κλάψω γιατί η έλλειψη θα είναι εκεί αλλά μετά θα χαμογελάσω γιατί τα κατάφερα να το κάνω έστω και μετά από 10 χρόνια.
Ο Τάσος έφυγε σαν σήμερα Σάββατο,4/12/2010.
Αδερφέ μου είσαι το κρακ που ακούσω ανάμεσα στο στήθος μου».

Την Ειρήνη Φαναριώτη την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την συμμετοχή της στην σειρά «Έλα στη θέση μου».

Η ηθοποιός αποκάλυψε ένα δυσάρεστο γεγονός


Δεν μπορεί να το ξεπεράσει μέχρι και σήμερα

Αυτό είναι ο θάνατος του αδερφού της

Αυτή είναι η συγκινητική φωτογραφία

Πηγή : gossip-tv.gr

Πηγή: true.gr