Το Mega ανακοίνωσε επίσημα μερικά λεπτά την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συχνότητά του.

Κάπως έτσι, επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν την Ελένη μετά από διάλειμμα ενός έτους να βρίσκεται και πάλι στις οθόνες μας με συμφωνία πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με το κανάλι, η ίδια θα βρει θέση στο πρόγραμμα της σεζόν 2021-2022 και δεν θα αναλάβει project εντός της σεζόν που διανύουμε.

Η ανακοίνωση

Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή.

Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες!

Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022.

Πηγή: true.gr