Ο Ισίδωρος Σταμούλης μίλησε στην κάμερα του OPEN και τοποθετήθηκε για τους Γιώργο Κιμούλη, Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και για τον Αλέξη Κούγια.

Χαρακτηριστικά ο ηθοποιός ανέφερε: «Έχω συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Κιμούλη. Όσον αφορά τον Γιώργο Κιμούλη, επειδή είχαμε τεράστια επιτυχία και περιοδεία, τον έζησα και στις πρόβες και στην περιοδεία. Ήταν αυστηρός αλλά όσο πρέπει. Με τον Πέτρο Φιλιππίδη δουλέψαμε κι ήταν ένας πάρα πολύ ευχάριστος άνθρωπος. Χιούμορ με όλους και όσο μπορούσα να καταλάβω με όλες. Δεν είδα τίποτα από όλα αυτά που λέγονται. Αυτό δεν θα πει ότι τα αμφισβητώ αλλά από την άλλη δεν θα ρίξω κατευθείαν την πέτρα να πω κρεμάστε τον».

«Πρωταγωνιστές της εμβέλειας του Κιμούλη και του Φιλιππίδη βομβαρδίζονται συνέχεια από γυναίκες, οι οποίες αυτές θέλουν να μπούνε στη ζωή τους. Δεν είχαν ανάγκη να παρακαλούν να βρούνε γυναίκα. Είναι κρίμα να χαθεί ένας νέος άνθρωπος από το θέαμα» πρόσθεσε.

Ισίδωρος Σταμούλης: Τι δήλωσε για τους Δημήτρη Λιγνάδη και Αλέξη Κούγια

Για τον Δημήτρη Λιγνάδη ανέφερε: «Ήταν περίεργο κάποιος που καταδικάστηκε, να βγει την πρώτη μέρα. Προφανώς είναι τεράστιος δικηγόρος ο κύριος Κούγιας». «Του βγάζω το καπέλο, είναι φοβερός, ειδικά αν καταφέρει να αθωώσει τη νέα του πελάτισσα, την Πισπιρίγκου. Γιατί είναι οι άνθρωποι που ξέρουν τόσο καλά το νόμο και τα παράθυρά του και τις πόρτες, που μπορούν και αθωώνουν» συμπλήρωσε ο Ισίδωρος Σταμούλης.

Πηγή: true.gr