Της είπε οτι έβλεπε τους Ολυμπιακούς Αγώνες με τους φίλους του, αλλά τον πρόδοσαν οι λεπτομέρειες στην φωτογραφία.
Μία αθώα θεωρητικά φωτογραφία έμελλε να αποδειχθεί… καταδικαστική για έναν τύπο στις ΗΠΑ, καθώς αποκάλυψε οτι απατάει την σύντροφό του.

Η ιστορία πάει ως εξής… Πριν από μερικές ημέρες, η χρήστης του TikTok, Megan-Marie έστειλε μήνυμα στο αγόρι της για να το ρωτήσει που είναι και τι κάνει.

Εκείνος απάντησε «βλέπουμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες με τα παιδιά, τα λέμε αύριο», στέλνοντάς της μάλιστα και μία φωτογραφία από την τελετή έναρξης που γινόταν εκείνη την ώρα στο Τόκιο.

Ως εδώ καλά, όμως η Megan-Marie κατάλαβε αμέσως οτι δεν πάει καλά… Μεγάλωσε λοιπόν την φωτογραφία και άρχισε να παρατηρεί τις λεπτομέρειες που ουσιαστικά έβγαλαν στη… σέντρα το νεαρό φίλο της.

Στην αντανάκλαση που έκανε ο καθρέφτης που υπήρχε στις πόρτες του επίπλου κάτω από την τηλεόραση, εκτός από τα ανδρικά πόδια του, φαινόνταν άλλα δύο που σε καμία περίπτωση δεν ήταν αρσενικά.

Μάλιστα, μπροστά τους υπήρχε και ένα ποτήρι κρασί, ενώ στο έπιπλο υπήρχαν γυναικεία βιβλία μόδας, με την ίδια να αναφέρει στην ανάρτησή της στο TikTok «Γράφει χαζή στο μέτωπό μου;».


Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, το video έχει γίνει viral, μετράει πάνω από 3 εκατ. προβολές και άπαντες αποθεώνουν την παρατηρητικότητα της κοπέλας.

@callhermeganmarie

Do I have dumb written on my forehead #olympic #ClearGenius #callherdaddy #cheater #toxictiktok

♬ American Horror Story Theme (Tv Version) [From «American Horror Story»] – AHS Project

Πηγή: true.gr