Το απόγευμα της Πέμπτης 8 Σεπτεμβρίου η βασίλισσα Ελισάβετ έφυγε από τη ζωή, με την Λίτσα Πατέρα σήμερα να αποκαλύπτει μία πρόβλεψη που είχε κάνει έναν χρόνο πριν.

Συγκεκριμένα η γνωστή αστρολόγος, το πρωί της Παρασκευής μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» διάβασε στον αέρα για μία πρόβλεψη που είχε γράψει για τη βασίλισσα πριν από ένα χρόνο σε περιοδικό.

Λίτσα Πατέρα: Η πρόβλεψη για τη βασίλισσα Ελισάβετ

Χαρακτηριστικά η Λίτσα Πατέρα ανέφερε: «Από τον Σεπτέμβριο του 2021, πριν από έναν χρόνο, είχα γράψει άρθρο για τη Βασίλισσα Ελισάβετ, αναλύοντας το αστρολογικό προφίλ της. Η βασίλισσα, Ταύρος πρώτων ημερών, είχε μεγάλο σταυρό που σήμαινε ότι είχε να περάσει στη ζωή της πολλά».

«Τότε έγραφα λοιπόν πως το δυσαρμονικό ‘‘Τ’’ που έχει Άρη, Δία, Κρόνου και Ποσειδώνα και τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει, αλλά και τη δύναμή της να επιβάλλει τη θέλησή της. Πρέπει να πούμε ότι αυτό το ‘‘Τ’’ σύντομα θα ενεργοποιηθεί και πάλι φέρνοντας αντίστοιχες δυσκολίες στο προσκήνιο. Δεν το έχω δει εγώ παιδιά, αλλά οι πλανήτες μιλάνε. Ανατριχιάζω, πιστεύω τόσο πολύ στην αστρολογία», κατέληξε η αστρολόγος.

Share on Facebook


Πηγή: true.gr