Η εξομολόγηση της πρώην συντρόφου του

Η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου μίλησε χθες (18/12) στη Ναταλία Γερμανού για τη σχέση της με τον γνωστό παρουσιαστή και τις πρώτες αντιδράσεις όταν έμαθε για την διαρροή των βίντεο.

Η 30χρονη εξήγησε ότι στην αρχή ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ήταν πολύ εκδηλωτικός και εκείνη πολύ ερωτευμένη μαζί του. Σχεδόν μία εβδομάδα μετά τη σοκαριστική αποκάλυψη, ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έκανε διαρροή βίντεο και εικόνων από προσωπικές στιγμές με την πρώην σύντροφό του σε ιστοσελίδες με πορνογραφικό υλικό, ο πρώην συνεργάτης των «Ράδιο Αρβύλα» εγκατέλειψε τη χώρα.

«Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο γνωριστήκαμε πριν πέντε χρόνια κατά τη διάρκεια διακοπών μου με φίλους στην Αλόννησο. Όταν τον συναντήσαμε με την παρέα μου σε ένα μαγαζί του ζητήσαμε να βγάλουμε μια φωτογραφία. Εγώ τον συμπαθούσα πολύ από την εκπομπή. Μετά τον ξανασυνάντησα άλλες δυο φορές και κάναμε λίγο παρέα σε ένα γενικό πλαίσιο με άλλα άτομα. Μετά εκείνος μου ζήτησε να βγούμε ραντεβού. Εγώ κολακεύτηκα και δέχτηκα.

«Μάλιστα, στο εν λόγω ραντεβού του είπα «έτσι κάνεις πάντα επειδή είσαι διάσημος ζητάς να βγαίνεις ραντεβού με κοριτσάκια;” και μου είπε ότι δεν το κάνει γενικά απλά εγώ του άρεσα πολύ και ήταν η πρώτη φορά», είπε στην Ναταλία Γερμανού η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου για τη γνωριμία τους.

Για τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που είχαν η κοπέλα εξομολογήθηκε «Αν και ενήλικη ήμουν ένα νέο άτομο σχετικά άμαθο, στην ουσία μόλις τότε ξεκινούσε η ενήλικη ζωή μου, δουλεύοντας και αρχίζοντας να ζω μακριά από τους γονείς μου.

Πίστευα ότι λόγω της ηλικίας του δεν θα θέλει και κάτι περιστασιακό όπως τα αγόρια της τότε ηλικίας μου και θα τον ενδιέφερε μια πιο συντροφική σχέση».

«Αρχικά έλεγε ότι του αρέσω πολύ και είμαι γλυκό κορίτσι και χαίρεται που με γνώρισε μετά όσο προχωρούσε η σχέση γινόταν πολύ εκδηλωτικός» τόνισε η ίδια και συνέχισε:

«Εγώ ήμουν τρελά ερωτευμένη μαζί του και ξέρω ότι κάποιοι θα απορούν με αυτό αλλά αυτός ο άνθρωπος είχε κάτι που δεν μπορούσα να φύγω μακριά του, για μένα ήταν κάτι σαν μέντορας και θεωρώ ότι είχε βρει τον τρόπο να με χειρίζεται απόλυτα. Ήξεραν κάποια πράγματα η οικογένεια μου… Δεν τον είχαν γνωρίσει».

Οι πρώτες υποψίες ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στην σχέση άρχισαν να μπαίνουν στην 30χρονη όταν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος της είπε ακραίες φαντασιώσεις που κάποιες ήταν και ποινικά κολάσιμες. «Άρχισε να μου λέει ακραίες φαντασιώσεις που κάποιες ήταν και ποινικά κολάσιμες. Αυτό ήταν το τέλος.

Όσο και αν τον αγαπούσα κατάλαβα ότι αυτός ο άνθρωπος μου κάνει κακό και για αυτό απομακρύνθηκα. Μετά από ένα σημείο κατάλαβα την εμμονή του να βιντεοσκοπεί και να κρατάει αρχείο με κοπέλες. Το να τα δημοσιεύσει δεν μπορούσα να το φανταστώ, κυρίως λόγω του ονόματός του», αποκάλυψε στη Ναταλία Γερμανού.

Όσο για την αντίδρασή της όταν συνειδητοποίησε ότι εκείνος είχε δημοσιοποιήσει τις προσωπικές τους στιγμές; «Έπαθα σοκ. Όταν είδα το βίντεο πρώτη φορά κατάλαβα ότι ήμουν εγώ. Ήμουν σε μια τέτοια κατάσταση τους πρώτους τέσσερις μήνες, δεν έβγαινα καθόλου από το σπίτι. Και σούπερ μάρκετ να πήγαινα όποιον άνδρα συναντούσα πίστευα ότι είχε δει το βίντεο μου και ότι είναι κάποιος από τους 99.000», κατέληξε η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Πηγή: athensmagazine.gr

Πηγή: true.gr