Περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Μίνωα Μάτσα σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα»

Μπορεί ο ξαφνικός γάμος του Μίνωα Μάτσα και την Όλγας Κεφαλογιάννη τη Δευτέρα του Πάσχα να έσκασε σαν «βόμβα» μετά από την τρυφερή ανάρτηση της γνωστής πολιτικού, όπως όλα δείχνουν όμως το ζευγάρι έχει ακόμη πιο big news που αναμένεται να φέρουν μεγάλη χαρά στην οικογένειά τους.

Ο λόγος φυσικά για την εγκυμοσύνη της Όλγας Κεφαλογιάννη στο πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον γνωστό μουσικοσυνθέτη. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας που πάντα μιλούσε με δέος για τον ρόλο της μητρότητας που ως τώρα δεν είχε καταφέρει να ζήσει, είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, όπως αποκαλύπτει η Μαρία Λεμονιά στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Στη συνέντευξή της η Όλγα Κεφαλογιάννη εξομολογείται: «Είναι όμορφο να γίνεσαι μητέρα τη στιγμή που πραγματικά το θέλεις. Η μητρότητα είναι για κάθε γυναίκα ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της. Περιμένω να βιώσω αυτήν τη μοναδική ευτυχία» και συνεχίζει: «Για τις γυναίκες καριέρας η μητρότητα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Για το πώς μπορείς να τα ταιριάξεις όλα. Χαίρομαι που ασχολούμαι με την πολιτική ενώ μπαίνω σε έναν άλλον ρόλο ζωής. Οι πολιτικοί οφείλουμε να συμβάλουμε σε έναν καλύτερο κόσμο που θα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας. Αυτός είναι και ο σκοπός του “Κέντρου Μελετών Πολιτικής για το Φύλο και την Ισότητα” του οποίου είμαι Πρόεδρος».
Έπειτα, αποκάλυψε: «Η μητρότητα δεν έχει ηλικία. Σε εποχές που οι γυναίκες εργάζονται και καταξιώνονται σε επαγγελματικούς στίβους, κερδίζοντας θέσεις και επαγγελματικές περγαμηνές ο ρόλος της μητέρας έρχεται τη στιγμή που η ίδια το θέλει».

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν και η αναφορά της Όλγας Κεφαλογιάννη στις γυναίκες – πρότυπα της οικογένειάς της: «Προέρχομαι από μια δεμένη οικογένεια με πολλά παιδιά. Έχω ιδιαίτερα στενή σχέση με τη μητέρα μου, όπως είχα και με τον πατέρα μου. Η γιαγιά μου, Χρυσή Βαρδινογιάννη, η μητέρα μου, οι θείες μου αποτέλεσαν ισχυρά γυναικεία πρότυπα για εμένα. Υπήρξαν δυνατές γυναίκες που κράτησαν και κρατούν την οικογένεια ενωμένη, κάτω από τις φτερούγες τους, πυλώνες αγάπης και ισχυρών σχέσεων».

Αξίζει να αναφέρουμε πως μιλώντας το 2019 και στο «Πρωινό« του ANT1 και στον Άρη Καβατζίκη για το αν επιθυμεί να γίνει και η ίδια μητέρα, η Όλγα Κεφαλογιάννη είχε σχεδόν αποκλείσει να αποκτήσει παιδιά λόγω των συγκυριών. «Aυτό είναι κάτι που πάντα το ήθελα. Δεν μου προέκυψε. Θεωρώ ότι πια είναι αρκετά αργά γιατί είμαι 44 χρονών».

Τελικά όμως η ζωή της επιφύλαξε την μεγαλύτερη χαρά δίπλα στον αγαπημένο της σύντροφο.

Οι λεπτομέρειες του γάμου στις Σπέτσες
Όπως είναι ήδη γνωστό, το ζευγάρι παντρεύτηκε στο όμορφο νησί του Αργωσαρωνικού όπου ο Μίνωας διατηρεί σπίτι.

Καθώς η Όλγα Κεφαλογιάννη έχασε τον πατέρα της, τον ρόλο αυτό ανέλαβε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης.

Ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάνννη λόγω των απαγορεύσεων δεν κατέστη δυνατόν να είναι εκεί, έστειλαν όμως τις καλύτερες ευχές τους στο ζευγάρι.

«Ήταν μια σημαδιακή μέρα, την οποία ζήσαμε όμορφα, μια ημέρα μετά το Πάσχα. Είχαμε τους αγαπημένους μας ανθρώπους μαζί κρατώντας τις επιρροές από την κατάνυξη των ημερών που πέρασαν» δήλωσε η βουλευτής στο Πρώτο Θέμα.

Το νυφικό της ήταν σε ρομαντική γραμμή, ενώ οι μπομπονιέρες ήταν ζωγραφισμένες στο χέρι και η διακόσμηση του σπιτιού όπου έγινε το τραπέζι του γάμου βασίστηκε σε πολλά και πολύχρωμα λουλούδια.

Πηγή : znews.gr

Πηγή: true.gr