Το νέο trailer του reboot του «Sex and The City» κυκλοφόρησε και οι θαυμαστές της σειράς δεν βλέπουν την ώρα να απολαύσουν και πάλι στις μικρές τους οθόνες τις περιπέτειες της Carrie, της Miranda και της Charlotte.

Έλα όμως που το teaser του «And Just Like That…» μας χάρισε εκτός από νέες εικόνες και… τροφή για πολλά πολλά σχόλια σχετικά με την πιο γλυκιά πρωταγωνίστρια από τις τρεις, την Charlotte York;

Η Kristin Davis σύμφωνα με τους χρήστες του Twitter άλλαξε και μάλιστα, άλλαξε πολύ. Οι φίλοι της σειράς παρατηρούν πως το πρόσωπο της γλυκιάς Charlotte έχει αλλοιωθεί από το «κακό μακιγιάζ», ή από τις πλαστικές επεμβάσεις, όπως αναφέρουν.

«Η Kristin Davis άλλαξε πρόσωπο», «Η πρωταγωνίστρια έχει καταπιεί Smylex» (χημική ουσία που από τον Batman) που υποχρέωνε όποιον το κατανάλωνε να χαμογελάει ανεξέλεγκτα, είναι μόλις μερικά από τα «φαρμακερά» σχόλια που είδαμε να κυκλοφορούν στα social media.

Η ηθοποιός, πάντως, σε συνέντευξή της το 2018 είχε πει πως δεν ήθελε να παρέμβει στο πρόσωπο της, καθώς φοβάται τις βελόνες και τις ανεπιθύμητες αλλαγές που μπορεί να φέρει μία αποτυχημένη πλαστική επέμβαση, μήπως όμως άλλαξε κάτι στα χρόνια που μεσολάβησαν;

Σε λίγες μέρες, όταν θα κυκλοφορήσει η σειρά, θα είμαστε σε θέση να καταλάβουμε γιατί το πρόσωπο της Charlotte μοιάζει όντως λίγο παράξενο. Ελπίζουμε το αποτέλεσμα αυτό να κάνει την Kristin να ξανασκεφτεί την περίπτωση να αλλάξει δερματολόγο, καθώς το συγκεκριμένο αποτέλεσμα θυμίζει… υπερβολικό Botox.

πηγη: belikeyou.gr

Πηγή: true.gr