Ευτυχία Γιακουμή: Η άγνωστη πορεία της επαγγελματικής και προσωπικής της ζωής

Η ηθοποιός,  Ευτυχία Γιακουμή  «συστήθηκε» στο τηλεοπτικό κοινό τη δεκαετία του 2000 μέσα από τις παραγωγές του Πάνου Κοκκινόπουλου.

Γεννήθηκε το 1979 στο Μαρούσι Αττικής και από την ηλικία των τεσσάρων ακόμα ετών ένιωθε την ανάγκη να εκφράζεται μέσα από την υποκριτική. Τελείωσε δύο σχολές θεάτρου και την περίοδο 1995-2008 παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής σε διάφορα εργαστήρια.

Μιλάει τρεις ξένες γλώσσες και έχει κάνει σεμινάρια εκμάθησης της νοηματικής. Έχει παίξει σε πολλές παραστάσεις στο θέατρο, σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές και σε κινηματογραφικές ταινίες.

Η ίδια τα τελευταία χρόνια απέχει συνειδητά από την τηλεόραση, κάνοντας δουλειές στο θέατρο. Κανείς δεν ξεχνά, πάντως, τις ερμηνείες της σε σειρές, όπως η «10η Εντολή» και οι «Αληθινοί Έρωτες».

Πρόσφατα άλλαξε το look των μαλλιών της. Τα μακριά μαλλιά αποτελούν παρελθόν καθώς υιοθέτησε ένα αρκετά κοντό καρέ. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο Κολωνάκι και στο Mayor.

Ευτυχία Γιακουμή: Η ηθοποιός της 10ης Εντολής, εγκατέλειψε την τηλεόραση, έκοψε τα μαλλιά της και τα άλλαξε όλα

Ευτυχία Γιακουμή: Ο άνδρας που ερωτεύτηκε

Πάθος και απόλυτος έρωτας χαρακτηρίζουν τη σχέση της ηθοποιού Ευτυχίας Γιακουμή µε τον σύντροφό της Αλέξανδρο Κακλαµάνο.

Η εντυπωσιακή μελαχρινή δείχνει να έχει βρει στο πρόσωπο του γοητευτικού εικαστικού την απόλυτη ευτυχία, αφού αυτός ο έρωτας την ολοκληρώνει.

Αδιάψευστοι µάρτυρες τα τρυφερά ενσταντανέ του ζευγαριού σε πρόσφατη έξοδό του στο Κολωνάκι. Από τη στιγµή που έφτασαν στο µπαρ και καθ’όλη τη διάρκεια της αναµονής για το τραπέζι τους, οι δυο τους δεν σταµάτησαν να ανταλλάζουν παθιασµένα φιλιά και να κοιτούν όλο νόηµα ο ένας τον άλλον στα µάτια. Παρά το γεγονός ότι έχουν ήδη συµπληρώσει ενάµιση χρόνο σχέσης, µοιάζουν σαν να µη «χορταίνει» ο ένας τον άλλον κάθε φορά που είναι µαζί.

Ευτυχία Γιακουμή: Η ηθοποιός της 10ης Εντολής, εγκατέλειψε την τηλεόραση, έκοψε τα μαλλιά της και τα άλλαξε όλα

Παρόλο που δεν κάνουν την ίδια δουλειά, έχουν και οι δύο καλλιτεχνικές αναφορές και αντιλαµβάνεται ο ένας για τον άλλον τις απαιτήσεις της τέχνης που υπηρετεί. Μέσα σε µια σειρά επαγγελµατικών υποχρεώσεων, ο ελεύθερος χρόνος που έχει στη διάθεσή της η ωραία Ευτυχία είναι ελάχιστος.

Ο Αλέξανδρος Κακλαµάνος, σύμφωνα με τη Real, είναι απόφοιτος του Οικονοµικού Τµήµατος του Αριστοτελείου Πανεπιστηµίου της Θεσσαλονίκης. Απαρνήθηκε, όµως, τις σπουδές του από νωρίς, προκειµένου να υποταχθεί στην καλλιτεχνική του φύση. Έτσι φοίτησε αρχικά στη Βασιλική Ακαδηµία Καλών Τεχνών στην Αµβέρσσα, ενώ είναι κάτοχος µπάτσελορ στην αθηναϊκή Σχολή Καλών Τεχνών.

Έχει συµµετάσχει µε τα έργα του σε κορυφαίες διοργανώσεις ανά τον κόσµο αλλά και στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Θεσσαλονίκη. Ο ένας συµπληρώνει ιδανικά τον άλλον και, όπως λένε οι φίλοι τους, αυτός ο έρωτας έχει µέλλον και πολύ σοβαρές προοπτικές να φτάσει µέχρι και τα σκαλιά της εκκλησίας.

Πηγή: true.gr