Τη μοναξιά μετά την απώλεια του συζύγου της, Τάκη Βουγιουκλάκη, εξομολογήθηκε η Έφη Πίκουλα αλλά και τον ρόλο της Αλίκης στη ζωή της.

Για το σπίτι της που μένει 30 χρόνια και έφτιαξε με τον άνδρα της σχολίασε: «Είναι ένας χώρος που έφτιαξα με τον άνδρα μου, τον Τάκη Βουγιουκλάκη και μετά από όλα αυτά που πέρασα, που έχασα τον σύντροφό μου, είναι το καταφύγιό μου».

Στο αν νιώθει μοναξιά, η Έφη Πίκουλα παραδέχεται: «ασφαλώς και νιώθω μοναξιά, αλλά καλύπτω την μοναξιά με πολλές ασχολίες». Η κα Πίκουλα έχει την θεατρική ομάδα του δήμου Βριλήσσιων που σκηνοθετεί επί 14 χρόνια.

Για την απώλεια του άνδρα της ανέφερε: «Είναι δύσκολη η ζωή μετά τον χαμό του Τάκη Βουγιουκλάκη» και θυμάται κάτι που της είχε πει η Αλίκη Βουγιουκλάκη«η Αλίκη είχε πει ότι ήταν ο άνδρας του εαυτού της, αλλά τώρα πρέπει κι εγώ να γίνω ο άνδρας του εαυτού μου».

Η Έφη Πίκουλα συγκλονίζει με την περιγραφή της για τον χαμό του άνδρα της: «Τον άνδρα μου, Τάκη Βουγιουκλάκη, τον έχασα μέσα στα χέρια μου, τρεις η ώρα το ξημέρωμα. Είδα τον θάνατο πρόσωπο με πρόσωπο».

Για την ζωή που πέρασε με τον σύζυγό της την χαρακτήρισε: «έζησα 30 χρόνια πανέμορφα με τον σύζυγό μου και μου είπε ότι εγώ θα σου κρατάω το χέρι και θα με νιώθεις δίπλα σου».

Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τι σήμαινε στην ζωή της, η Έφη Πίκουλα σχολίασε: «Η Αλίκη ήταν τα πάντα για εμένα, ήταν η μάνα, ήταν η αδερφή, μου είχε σταθεί πάρα πολύ και μου είχε πει σε ”ευχαριστώ” που είσαι στην ζωή του αδερφού μου».

Πηγή: true.gr