Η Έφη Πίκουλα και ο σύζυγός της, Τάκης Βουγιουκλάκης, ήταν ανάμεσα στους διάσημους που παραβρέθηκαν στο θέατρο Άλσος, προκειμένου ν’ απολαύσουν επί σκηνής τον μοναδικό Τάκη Ζαχαράτο, στην παράσταση «Έλα μια βόλτα».

Έφη Πίκουλα: Τη γνωρίσαμε από τις θρυλικές βιντεοκασέτες

Τη γνώστη ηθοποιό που έχει αποσυρθεί από τον χώρο τα τελευταία χρόνια, γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στις θρυλικές βιντεοκασέτες στο πλευρό του Στάθη Ψάλτη, του Σωτήρη Μουστάκα και άλλων αστέρων της εποχής, ενώ στη συνέχεια και για πολλά χρόνια την παρακολουθούσαμε σε έναν από τους πιο σταθερούς ρόλους στη «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου.

Πλέον κάνει σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις και πάντα συνοδεύεται από τον άντρα της ζωής της, τον αδελφό της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι, χαμογελαστό και πιασμένο αγκαζέ κατά την άφιξή του στο θέατρο, αλλά και αγκαλιασμένο, λίγο πριν ξεκινήσει η παράσταση, αφότου είχε πάρει τις θέσεις του.

Έφη Πίκουλα: Ο χρόνος της έχει φερθεί με τον καλύτερο τρόπο

Όπως φαίνεται, ο χρόνος έχει φερθεί με τον καλύτερο τρόπο στην Έφη Πίκουλα, καθώς η ηθοποιός δεν έχει αλλάξει πολύ εμφανισιακά. Ο Τάκης Βουγιουκλάκης από την πλευρά του, ήταν ιδιαίτερα προστατευτικός μαζί της και δεν την έφυγε λεπτό από το πλάι της.

Πηγή: true.gr