Το πρώτο τους παιδί περιμένουν η Έφη Αχτσιόγλου και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και πραγματικά ανυπομονούν να γίνουν γονείς. Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια και ο ερχομός του γιου τους θα επισφραγίσει με τον πιο όμορφο τρόπο τη σχέση τους.

Η βουλευτής και ο γνωστός πολιτικός έχουν επιλέξει να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ έκανε μια εξαίρεση και δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά στο πλευρό του συντρόφου της, Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Η Έφη Αχτσιόγλου θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα όσον αφορά στο νομοσχέδιο για την συνεπιμέλεια των παιδιών που συζητάται για δεύτερη ημέρα στην Βουλή, γράφοντας χαρακτηριστικά στα social media: «Λέμε όχι στο νομοσχέδιο για την υποχρεωτική συνεπιμέλεια. Ένα νομοσχέδιο βαθιά συντηρητικό, που παραγνωρίζει το συμφέρον του παιδιού προς όφελος μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων. Που προβλέπει οριζόντιες ρυθμίσεις εκεί όπου απαιτείται εξατομικευμένη κρίση με γνώμονα τις ανάγκες του παιδιού.

Που δεν αντιμετωπίζει το παιδί ως αυθύπαρκτη οντότητα αλλα σαν μηλο της εριδος. Λέμε όχι από σεβασμό στα δικαιώματα των θυμάτων οικογενειακής βίας. Λέμε όχι με ευθύνη απέναντι στα παιδιά μας», σχολίασε η Έφη Αχτσιόγλου, η οποία διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Την ίδια φωτογραφία δημοσίευσε και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πηγή : tlife.gr

Πηγή: true.gr