Η Μαρία Μπεκατώρου είναι μία από τις πιο γνωστές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, που φέτος την παρακολουθούμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μέσα από το τηλεπαιχνίδι του Mega «The Chase».

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει αποφασίσει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς θέλει να απασχολεί μόνο με την δουλειά της.

Μαρία Μπεκατώρου: Η προσωπική ζωή και ο σύζυγός της
Έτσι, λίγοι γνωρίζουν ότι η Μαρία Μπεκατώρου εδώ και πολλά χρόνια είναι παντρεμένη με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο, με τον οποίο μάλιστα είναι μαζί από το 1999.

Η Μαρία Μπεκατώρου θέλει να έχει δίπλα της τα αγαπημένα της πρόσωπα και να νιώθει καλά με τον εαυτό της. Σπάνια χαλάει η διάθεσή της και αυτό γιατί προσπαθεί να μην επηρεάζεται με πράγματα και καταστάσεις.

Όπως είχε δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της: «Θέλω η ψυχή μου να είναι καλά. Τι σημαίνει αυτό; Να βρίσκομαι με ανθρώπους που εκτιμούν αυτό που προσφέρω προσωπικά, που εκτιμούν τον χαρακτήρα μου και τη δουλειά μου. Να σέβονται το ότι θέλω να είμαι ελεύθερη για να μπορώ να κάνω σωστά τη δουλειά μου. Δεν μου αρέσουν καθόλου οι ίντριγκες, δεν μου αρέσουν τα πολλά-πολλά, δεν Θέλω τα παραπάνω.

Θέλω να ανασαίνω ωραία. Να είναι η ζωή μου σαν μια αναπνοή που να μου δίνει χαρά, να μην πνίγομαι. Θέλω να ξυπνάω και να λέω: «Ευχαριστώ, Θεέ μου, τι ωραία μέρα». Θα μου πεις, μπορεί να γίνεται αυτό κάθε μέρα; Δεν ξέρω, αλλά αυτό θέλω. Ξέρω ότι μπορεί να σκεφτώ κάτι και να μου χαλάσει τη διάθεση, ένα πρόβλημα, μια στενάχωρη είδηση, αλλά ΟΚ. Το διαχειρίζομαι».

Για τα αρνητικά σχόλια, η Μαρία Μπεκατώρου είχε πει: «Εγώ πληγώνομαι πάρα πολύ. Αλλά γενικά δεν με έχει πληγώσει ποτέ άνθρωπος που με έχει πλησιάσει από κοντά. Συνήθως, στα social μπορεί να γράψουν κάτι, αν και σε σύγκριση με άλλους που ξέρω τα αρνητικά σχόλια για μένα είναι ελάχιστα.

Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά για μένα είναι ότι έχω δουλέψει στη ζωή μου πολύ και χωρίς να διαμαρτυρηθώ, ακόμη και αν ένιωθα πολλές φορές ότι με αδικούσαν. Δεν με νοιάζει. Κουράζομαι κάποιες φορές, αλλά μου αρέσει η δουλειά. Μου αρέσει να δουλεύω. Και για να πω και την αλήθεια, δεν μου έχει χαριστεί και τίποτα. Δεν έγινε κάτι εύκολο σε μένα. Αυτό. Αλλά έφτασα φέτος σε ένα σημείο να πω: “Ευχαριστώ, Θεέ μου”. Όλα γίνονται για κάποιον λόγο και σημασία δεν έχει ούτε το χτες ούτε το αύριο. Σημασία έχει το σήμερα. Και αν με ρωτήσεις για σήμερα που μιλάμε και πίνουμε καφέ, θα σου πω ότι είμαι ένας πολύ ευτυχισμένος και χαρούμενος άνθρωπος».

Πηγή: true.gr