Ευγενία Μανωλίδου: Πήγε με την κόρη της Θεοδώρα Μανωλίδου σε συναυλία στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου

Στη συναυλία του βιολονίστα Λεωνίδα Καβάκου στην Επίδαυρο βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες η Ευγενία Μανωλίδου συνοδευόμενη από την κόρη της, Θεοδώρα Μανωλίδου.

Η παρουσιάστρια και μαέστρος απολαμβάνει να περνά ποιοτικές στιγμές με όλα τα παιδιά της και σε αυτό το πλαίσιο ήταν και η επίσκεψή της στην Επίδαυρο.

Η Ευγενία Μανωλίδου έχει φέρει στη ζωή τέσσερα παιδιά.
Τον Περσέα και τον Αλκαίο από το γάμο της με τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Αλέξανδρο με την Θεοδώρα από το γάμο της με τον ζωγράφο Θεόδωρο Μανωλίδη.

Υπερήφανη μαμά τεσσάρων παιδιών είχε γράψει πριν απο λίγο καιρό στα social media με αφορμή την αποφοίτηση της Θεοδώρας: «Νέα Υόρκη, 1998. Λίγες ώρες πριν είχε έρθει στον κόσμο το κοριτσάκι μου.

Είχαμε αποφασίσει να την ονομάσουμε Θεοδώρα, από τη γιαγιά της, και δεν έφερα αντίρρηση, γιατί όντως θεωρούσα πως ήταν ένα δώρο Θεού, αφού ήρθε εντελώς ξαφνικά στη ζωή μας 19 μήνες μετά το αγόρι μας, τον Αλέξανδρο.

Όταν την είδα όμως, φωτεινή, λαμπερή τη μικρή μου θεά, αποφάσισα να της δώσω και ένα δεύτερο όνομα: Ολυμπία. Ένα ολόλαμπρο δώρο Θεού.»

«Το κορίτσι αυτό, μέσα σε όλες τις περιπέτειες και τις αντιξοότητες που πέρασε, κατάφερε να αποφοιτήσει, με Άριστα, στον τομέα της Διοικήσεως Ξενοδοχειακών Μονάδων.
Η “τελετή αποφοιτήσεως” έγινε στο σπίτι μας σε διαδικτυακή σύνδεση με το Πανεπιστήμιο στην Αμερική.
Απλά, οικογενειακά, όμορφα. Και ενώ όλα τα παιδιά σε αυτή τη στιγμή της ζωής τους, περιμένουν να γιορτάσουν διαφορετικά, εγώ ξεχείλιζα από υπερηφάνεια.
Και είδα τα καπέλα να πετάγονται ψηλά, άκουσα τα παιδιά να φωνάζουν από χαρά, νομίζω πως άκουσα και πυροτεχνήματα!
Συγχαρητήρια σε όλους τους αποφοίτους 2020. Καταφέρατε κάτι μοναδικό: Αυτήν την τελετή αποφοιτήσεως, να την θυμόμαστε όλοι, για πάντα! Papadakis – NDP

Πηγη gossip-tv.gr

Πηγή: true.gr