Δείτε την συγκινητική ανάρτηση της τραγουδίστριας

Μία σπαραξικάρδια ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ζωή Παπαδοπούλου.

Όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια, τις προηγούμενες ημέρες προχώρησε σε αναγκαστική διακοπή κύησης για δεύτερη φορά.

Θέλοντας να στείλει την δύναμή της σε όλες τις γυναίκες που έχουν περάσει από την θέση της, έκανε μία ανάρτηση, όπου περιγράφει την εμπειρία της.

Η τραγουδίστρια ποζάρει στο κρεβάτι του νοσοκομείου σχεδόν χαμογελαστή, ενώ με το χέρι της κάνει το σήμα της νίκης.

Στην λεζάντα της ανάρτησής της, γράφει: «Μία εβδομάδα μετά θέλω να το μοιραστώ..αυτό που έζησα για δεύτερη φορά, η αναγκαστική διακοπή κύησης, είναι κάτι που ζουν πάρα πολλές γυναίκες σε όλον τον κόσμο. Είναι στενάχωρο δύσκολο, αναρωτιέσαι γιατί συμβαίνει ξανά αυτό σε εσένα αλλά συμβαίνει..Και δεν είναι κακό να το μοιραζόμαστε, να μην είναι κάτι που χρειάζεται να κρύψουμε , είναι κάτι που η καθεμία από εμάς το βιώνει αλλιώς, και συμβαίνει.. Θέλω απλά να πω ότι μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα την γιατρό που μου ταιριάζει, που με αντιμετωπίζει ανθρώπινα ζεστά και χωρίς ίχνος πίεσης. Έχω την τύχη οι άνθρωποι που αγαπώ να είναι πάντα δίπλα μου σε όλες μου τις φάσεις. Είτε όμως έχουμε είτε δεν έχουμε ανθρώπους που να μας στηρίζουν, είτε αποφασίσουμε να φέρουμε ένα παιδί σε αυτόν τον κόσμο μόνες ή με τον σύντροφο μας, είτε θέλουμε είτε δεν θέλουμε να κάνουμε οικογένεια, είμαστε μαζί σε όλα αυτά κορίτσια. Δεν είμαστε μόνες ούτε οι μόνες ούτως ή άλλως.
Φέρουμε τόση δύναμη ακόμη κι αν δεν το πολυπιστεύουμε , και η δύναμη μας γίνεται ακόμη μεγαλύτερη όταν είμαστε εδώ η μία για την άλλη. Όλα είναι θαύμα είτε ζήσουμε κάνοντας οικογένεια είτε όχι..Εμπρός γυναίκες μου όμορφες προχωράμε ενωμένες!!!!»

Δείτε την ανάρτησή της:

Πηγή: protothema.gr

Πηγή: true.gr