Μέσα από μία ανάρτησή της στο Instagram, η Αθηναΐς Νέγκα αποκάλυψε πως μετά από πέντε χρόνια γάμου, χώρισε με τον σύζυγό της.

Η γνωστή δημοσιογράφος, υπενθυμίζουμε πως είχε παντρευτεί κάτω από άκρα μυστικότητα το 2017, ενώ έναν χρόνο αργότερα υποδέχτηκαν στον κόσμο την κόρη τους. Η Αθηναΐς Νέγκα ανεβάζοντας μία ασπρόμαυρη φωτογραφία στην προσωπική της σελίδα στο Instagram, προχώρησε σε μία μακροσκελή ανάρτηση, όπου μεταξύ άλλων έκανε λόγο για τις σχέσεις που παλιώνουν αλλά για τα προβλήματα που διογκώνονται, καθώς δεν αντιμετωπίστηκαν την στιγμή που έπρεπε.

Αθηναΐς Νέγκα: Η ανάρτηση για τον χωρισμό και η ασπρόμαυρη φωτογραφία

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης: «Έκανα γκρίζα αυτή τη φωτογραφία γιατί είναι σχετικά παλιά. Οι σχέσεις παλιώνουν και η σχετική τους γήρανση τους δεν οφείλεται στο χρόνο αλλά στις γνωστές μ@@@κίες που μαζεύονται και γίνονται βουνό γιατί ως καλοί εξυπνάκηδες δεν εννοούμε να τις αντιμετωπίσουμε όταν πρέπει και όλες οι συζητήσεις μετατίθενται για αργότερα και λίγο πιο αργότερα.

Δεν μπορείς να πρήζεις ή να ενοχλείς αυτόν που κάποτε ερωτεύτηκες, καλύτερα ένας υπερευαίσθητος πληγωμένος εγωισμός παρά δυο φουσκωμένοι που ζητάνε δράματα και διαμάχες. Κακώς έχουμε εκπαιδευτεί κοινωνικά να ταυτίζουμε τους χωρισμούς με την καταστροφή, πρόκειται μάλλον για μια καλύτερη συνέχεια όταν αυτό που έχεις, έχει γίνει δύσκολο, αρκεί να μη φυλάξεις πίκρα, να έχουν και οι δυο σταθεί στα δύσκολα, να θέλουν να συνεχίσουν να είναι οικογένεια κάθε μέρα από κοντά, φίλοι χωρίς να είναι ζευγάρι.

Σύντροφοι εξαιρέσεις, ανεξαρτήτως συνέχειας, αξίζει πάντα να έχουν το κλειδί του σπιτιού σου γιατί είχαν καιρό το κλειδί της καρδιάς σου, ας ακούγεται μελό και κιτς, ας μένει κάτι μελό και κιτς για το τέλος. Δεν έχω σπουδαίες εξηγήσεις να δώσω, θα τις αποφύγω μέχρι τουλάχιστον το έτος 2035» έγραψε η Αθηναΐς Νέγκα για τον χωρισμό της, ανεβάζοντας μια ασπρόμαυρη φωτογραφία.

Αθηναΐς Νέγκα

Πηγή: true.gr