Έπειτα από τρεις δεκαετίες συνεχούς παρουσίας, η Ελένη Μενεγάκη σταμάτησε από την τηλεόραση.

Την ημέρα της γιορτής της, η Ελένη ανακοίνωσε στους τηλεθεατές ότι την επόμενη σεζόν δεν θα κάνει εκπομπή, ύστερα από τριάντα συνεχόµενα χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας.

Η Ελένη αποφάσισε να αποχωρήσει. Το για πόσο και για ποιο χρονικό διάστημα, µόνο εκείνη το ξέρει.

Στην έναρξη της τελευταίας εκπομπής είδαμε την παρουσιάστρια να βγαίνει φανερά συγκινημένη από το καμαρίνι της.

Αμέσως μετά παρακολουθήσαμε ένα αφιερωματικό βίντεο με στιγμές από την πορεία της Ελένης στα 15 χρόνια που βρίσκεται στον Alpha.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια έκανε μια αναδρομή στην τηλεοπτική της πορεία και ευχαρίστησε τους συνεργάτες της και τα τρία κανάλια που δούλεψε όλα αυτά τα 30 χρόνια. Το Mega, τον ΑΝΤ1 και τον Alpha.

«Συγγνώμη, δε μπορώ να μιλήσω. Παρόλο που το έργο αυτό το έφτασα εκεί που ήθελα. Ποτέ δεν έβαλα σε σειρά τις σκέψεις μου. Αν κάτι θέλω να θυμάστε είναι πως ό,τι βλέπατε ήταν αλήθεια και ότι την κάθε μέρα την ευχαριστήθηκα μέσα από τη ψυχή μου. Σήμερα δεν κλείνει μόνο ο κύκλος του Alpha, κλείνει ένας πολύ μεγάλος κύκλος δικός μου. Και να ξανανοίξει μετά θα είναι κάτι άλλο. Δε μπορεί να είμαι η ίδια. Κλείνει ένα κεφάλαιο πολύ τεράστιο για μένα. Δεν ξέρω αν τα όνειρά μου πήγαν ποτέ τόσο μακριά. Θα μπορούσα να σας μιλάω ώρες. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ. Δε θα είχα κάνει τίποτα αν δεν είχα πέσει στους σωστούς ανθρώπους» είπε, μεταξύ άλλων, με δάκρυα στα μάτια η Ελένη Μενεγάκη.

Η οριστική αυλαία έπεσε ή μήπως όχι; Τι ετοιμάζει η Ελένη και δεν το ξέρει κανείς;

Δείτε την απάντηση στην παρακάτω gallery:

Καταρχάς, η Ελένη Μενεγάκη δεν είπε ποτέ ότι σταματά για πάντα από την τηλεόραση.

Αυτό που μοιράστηκε με όλους είναι ότι θα μείνει εκτός για την επόμενη σεζόν, κλείνοντας έναν κύκλο.

Και μπορεί να μην αποκάλυψε σε κανέναν τι σκέφτεται για τη συνέχεια, ωστόσο η ίδια γνωρίζει, και μάλιστα πολύ καλά!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζει το δικό της site το οποίο και θέλει να βγει στον «αέρα» μέχρι τέλος του 2020.

Ωστόσο αυτό δεν είναι το μόνο επαγγελματικό βήμα που σχεδιάζει.

Σύμφωνα με το TV ΕΘΝΟΣ, υπάρχει πληροφορία, που μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί, και η οποία κάνει λόγο για «φλερτ» της γνωστής παρουσιάστριας με τον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με πηγές, το σενάριο αυτό μπορεί να προχωρήσει σε δύο ενδεχόμενα.

Είτε το κανάλι να εντάξει στο πρόγραμμα του μεσημεριανή, καθημερινή εκπομπή καθώς η Φαίη Σκορδά παραμένει στο “Πρωινό” και τη νέα σεζόν, είτε η Ελένη Μενεγάκη να θέλει να δοκιμαστεί σε άλλη ζώνη και ώρα και με άλλο concept.

Πηγή: true.gr