Στη Φωλιά των Κου Κου και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη παραχώρησε συνέντευξη ο Διονύσης Πρώιος. Ο πρώην παίκτης του MasterChef αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του, όπως ότι στο παρελθόν έχει παίξει σε ταινία, αλλά και έχει παρουσιάσει εκπομπή μαγειρικής στην Αργεντινή. Ο ίδιος ανέφερε ακόμη πως ο αδερφός του είναι εφοπλιστής, ενώ άνοιξε και το σπίτι του στην κάμερα της εκπομπής.

«Το λουκέτο που φοράω συμβολίζει μια καρδιά κλειστή γιατί έχω πονέσει. Βέβαια, η καρδιά μου μπορεί να ανοίξει και πάλι. Ένα κλειδί χρειάζεται» είπε αρχικά ο Διονύσης.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο 55χρονος μάγειρας αποκάλυψε πως δεν είναι πλούσιος σε αντίθεση με τον αδερφό του, που είναι εφοπλιστής στην Αργεντινή.

«Δεν είμαι πλούσιος. Ο αδερφός μου είναι εφοπλιστής και εγώ καλλιτέχνης. Εγώ έχω πολλούς φίλους και ο αδερφός μου πολλά λεφτά. Έχει ένα καρνάγιο πολύ μεγάλο στο Μπουένος Άιρες. Εγώ ζω από την τέχνη από μικρό παιδί. Πούλησα έναν πίνακα που επάνω είχε ένα δολάριο σε έναν συλλέκτη από την Τουρκία για 10.000 δολάρια. Ζω από την τέχνη. Βέβαια, οι γονείς μου ήθελαν να ασχοληθώ με τα καράβια», είπε χαρακτηριστικά, ενώ αποκάλυψε πως ο παππούς του ήταν καπετάνιος του Ωνάση γι’ αυτό και εκείνος γεννήθηκε στην Αργεντινή.

Κλείνοντας, τόνισε πως είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει απωθημένα στη ζωή του, ενώ σχολιάζοντας τον τελικό του MasterChef ανέφερε: «Ανατριχιάζω με το πόσο καλά παιδιά είναι ο Σταύρος και ο Σταυρής. Είναι αυτό που έδειξαν».

Πηγή: true.gr