Δημήτρης Σταρόβας: Συνέντευξη μέσω Skype παραχώρησε σήμερα 28 Απριλίου, ο γνωστός καλλιτέχνης στην εκπομπή “Ευτυχείτε”. Μεταξύ άλλων, εξέφρασε την πικρία του που δεν θα συμμετάσχει ως κριτική επιτροπή, στον νέο κύκλο του “Your Face Sounds Familiar”.

Δημήτρης Σταρόβας: Όσα δήλωσε στη συνέντευξη
Αρχικά, ο δημοφιλής καλλιτέχνης δήλωσε: «Δεν μου έγινε πρόταση για το YFSF. Είχε μπει μια άνω τελεία όταν είχε ξεκινήσει όλο αυτό με τον κορονοϊό που σταμάτησαν τα πάντα. Είχαμε πει ότι θα συνεχιστεί όταν επιτραπεί και θα ανοίξουν οι δουλειές. Μέχρι τελευταία στιγμή ήξερα αυτό και παντού άφηναν να εννοηθεί πως θα είμαι ο σίγουρος στην επιτροπή. Ο κάθε ANT1 δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα και δεν έχω την απαίτηση να είμαι για πάντα. Αλλά ρε φίλε, όταν αφήνεις να διαρρεύσει αυτό το πράγμα και στον ίδιο λες ότι εννοείται και τα λοιπά, μην τον αφήνεις τελευταία στιγμή. Έχω απορρίψει μια – δυο δουλειές κι άλλες δέκα ίσως τις έχω χάσει, επειδή ήξεραν ότι θα είμαι σίγουρα εκεί».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στη Μαρία Μπεκατώρου, δήλωσε: «Η Μαρία δεν το ήξερε. Η Μαρία δεν ήξερε ότι κόβεται και η εκπομπή της, το Still Standing». Καταλήγοντας, ο καλλιτέχνης είπε χαρακτηριστικά: «Απ’ ότι φαίνεται δεν έχασα και κάτι σημαντικό. Να πω κι εγώ μια κακία».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή:

Πηγή: true.gr