Σε θεατρική παράσταση στις φυλακές Τριπόλεως θα πρωταγωνιστήσουν ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης, από διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου ετοιμάζεται να γίνει σκηνοθέτης και εμψυχωτής μιας ομάδας κρατουμένων ηθοποιών στις φυλακής Τριπόλεως.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται μάλιστα να ανεβάσει στις φυλακές παράσταση με κωμικό περιεχόμενο, στην οποία είναι πιθανό να συνυπάρξει πίσω από τα κάγκελα με τον Πέτρο Φιλιππίδη που έτσι και αλλιώς τους χωρίζει πλέον ένα κρεβάτι σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, Ontime.

Να σας θυμίσουμε ότι ο ίδιος ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε ζητήσει να είναι στον ίδιο θάλαμο με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει αναλάβει τη συγκρότηση και εκπαίδευση της θεατρικής ομάδας που αποτελείται από κρατούμενους.

Το θεατρικό έργο που ετοιμάζει θα λάβει χώρα τους επόμενους μήνες, με καλεσμένους συγγενείς των κρατουμένων και σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Στην παράσταση θα πάρει μέρος και ο Πέτρος Φιλιππίδης, αν και πιστεύει ότι μέχρι τότε θα έχει αποφυλακιστεί. Πάντως, ο ηθοποιός θα συμμετάσχει γιατί είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την υποδοχή που είχε, αλλά και γιατί βρίσκεται με τον Δημήτρη Λιγνάδη με τον οποίο έχουν κοινά ενδιαφέροντα.

Να υπενθυμίσουμε ότι στις φυλακές Τρίπολης κρατούνται κατηγορούμενοι για σεξουαλικά εγκλήματα ή εγκλήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Στο κατάστημα κράτησης δεν υπάρχουν αρκετά κελιά. Οι τρόφιμοι διαμένουν σε θαλάμους με 20-25 κλίνες. Συνολικά στις φυλακές της Τρίπολης εκτίουν την ποινή τους 110 άτομα.

Πηγή : gossip-tv.gr

Πηγή: true.gr