Ο Δημήτρης Κοτταρίδης είναι πολιτικός συντάκτης. Υπήρξε σύζυγος της, επίσης δημοσιογράφου και παρουσιάστριας, Εύης Φραγκάκη με την οποία απέκτησαν ένα παιδί.

Της: Έπη Τρίμη

Έπειτα από τρία χρόνια γάμου το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους με κοινή τους απόφαση.


Πάλεψα να κρατήσω την επαφή με τον γιο μου και νομίζω το κατάφερα
Το γεγονός ότι το διαζύγιο ήρθε νωρίς στη ζωή του γιου του όταν ήταν μόλις 2,5 ετών θεωρεί πως ήταν καλύτερο από το να συνέβαινε σε μεγαλύτερη ηλικία κι ότι το πώς θα επηρεάσει το παιδί είναι θέμα των γονιών. Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Κοτταρίδης είχε πει: «Πάλεψα να κρατήσω την επαφή με τον γιο μου και νομίζω το κατάφερα. Νομίζω είναι πιο δύσκολο για τα παιδιά αργότερα, ειδικά στην εφηβεία, και προβληματίζονται πιο πολύ. Ο Σταύρος δεν πολυθυμάται και τίποτα. Το βασικό είναι για τα παιδιά η λογική ότι μπορεί να χάσεις έναν από τους δύο γονείς. Από τη στιγμή που ο Σταύρος με είχε δεν νομίζω ότι τον προβλημάτισε τόσο πολύ».

«Βλέπω ζευγάρια να παλεύουν που δεν έχουν μέλλον. Είναι χειρότερο να παραμένεις σε έναν γάμο και να είναι το παιδί μέσα, είναι πολύ προτιμότερο να σηκωθείς να φύγεις, να χωρίσεις τα χωράφια σου με καλούς όρους, ειδικά παρουσία του παιδιού, και να προχωρήσεις να συνεχίσεις τη ζωή σου, με το παιδί του παράλληλα», τόνισε.


Δεν είμαι μπαμπάς του Σαββατοκύριακου
Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Κοτταρίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο διαζύγιό του με την Εύη Φραγκάκη λέγοντας: «Έχω πολύ καλή σχέση με την πρώην σύζυγό μου. Έχουν περάσει και πολλά χρόνια από το χωρισμό μας. Είμαι νέος ακόμα για να ξαναπαντρευτώ. Έχω φέρει το γιο μου στο στούντιο για να δει την εκπομπή. Ελπίζω να είναι έξυπνος και να ακολουθήσει άλλο δρόμο. Ο γιος μου, μου κάνει συνήθως στιλιστικές παρατηρήσεις, για τα μούσια, τα μαλλιά. Δεν είμαι μπαμπάς του σαββατοκύριακου. Παίρνω το παιδί μου κάθε μέρα από το σχολείο. Θα κάνουμε τα μαθήματα, θα τον πάω στη μπάλα του. Όχι από υποχρέωση, αλλά γιατί εγώ το έχω ανάγκη», εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Κοτταρίδης στην εκπομπή «Happy Day» και στη δημοσιογράφο Τίνα Μεσσαροπούλου.

Για την ιστορία, αν και η Εύη Φραγκάκη αποφεύγει να διατυμπανίζει την προσωπική της ζωή, βρίσκεται σε σχέση, έχοντας βρει την ευτυχία στο πρόσωπο του του Γιώργου Φιλόπουλου.

Πηγή: true.gr