Τι είπε ο σκηνοθέτης για τον γιο του Άλκη που έχει φύγει από τη ζωή

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Δημήτρης Κολλάτος. Ο σκηνοθέτης και συγγραφέας μίλησε για τον γιο του Άλκη που έχει φύγει από τη ζωή, για τη μοναξιά που βιώνει, ενώ προκαλούν αίσθηση οι απόψεις που έχει για τους Έλληνες ηθοποιούς.

«Ο γιος μου ο Άλκης «έφυγε» και πονάω πολύ, γιατί πάλεψα για τον Άλκη. Όχι, δεν λυτρώθηκε ο γιος μου ο Άλκης με τον θάνατό του. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα πεθάνει, τού είχα γράψει όλη την περιουσία. Με τον γιο μου ζούσαμε την απόλυτη μοναξιά μας. Μεγαλύτερο σημάδι μου το άφησε η αυτοκτονία της γυναίκας μου, υπέφερε πάρα πολύ με τον Άλκη. Τον γιο μου τον Αλέξανδρο τον αγαπάω πολύ, φοβάται όμως μην γίνει δεύτερος Κολλάτος», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Κολλάτος.

Για το metoo και τις καταγγελίες πως: «Μία γυναίκα πρέπει να μιλάει αμέσως».

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή και τη μοναξιά που βιώνει είπε: «Είμαι μόνος και είναι πολύ δυσάρεστο, τρομακτικό, έχω συνηθίσει να έχω 4-5 γυναίκες. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, δεν θα ερχόμουν ξανά στην Ελλάδα.

ΜΙλώντας για τα επαγγελματικά του ο σκηνοθέτης αποκάλυψε πώς ετοιμάζει μια ταινία με τίτλο «Ταξίδι στη Συρία». Ο ίδιος ρωτήθηκε αν έχει βρει τον πρωταγωνιστή για την ταινία. Η απάντηση που έδωσε θα συζητηθεί καθώς όπως είπε θέλει ο πρωταγωνιστής να είναι όμορφος. Όμως στην Ελλάδα δεν μπορεί να τον βρει.

«Στην Ελλάδα οι άνδρες είναι άσχημοι, θηλυπρεπείς, καβαλημένα καλάμια, οι άνδρες είναι οι χειρότεροι ηθοποιοί στην Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στις γυναίκες ηθοποιούς δεν ισχύει το ίδιο…

Πηγή:protothema.gr

Πηγή: true.gr