Ο Δημήτρης Ιτούδης εδώ και περίπου 20 χρόνια είναι παντρεμένος με την Μαρία Εμμανουηλίδου και οι δυο τους έχουν μία κόρη, την Αλεξάνδρα.
Ο Δημήτρης Ιτούδης είναι ένας από τους πιο πετυχημένους προπονητές μπάσκετ και φέτος ανέλαβε την εθνική ομάδα. Βρέθηκε στα φώτα της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα εξαιτίας του Eurobasket ωστόσο θέλει να διαφυλάσσει την προσωπική του ζωή κρατώντας τη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Δημήτρης Ιτούδης εδώ και περίπου 20 χρόνια είναι παντρεμένος με την Μαρία Εμμανουηλίδου, με την οποία είναι πολύ ερωτευμένος και έχει αποκτήσει μαζί της μία κόρη, την Αλεξάνδρα. Ο coach της εθνικής ομάδας έχει μεγάλη αδυναμία στην μοναχοκόρη του.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη σύζυγο και την κόρη μου. Πρώτα όμως τους οφείλω ένα μεγάλο συγγνώμη. Λυπάμαι που έχασα τόσες ώρες μαζί τους. Όμως καταλαβαίνουν», έχει πει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ιτούδης για την οικογένειά του.

Μάλιστα πρόσφατα ο Δημήτρης Ιτούδης γιόρτασε τα 52α γενέθλια του, μαζί με τους συνεργάτες και την οικογένεια του και φωτογραφήθηκε αγκαλιά με την σύζυγο και την κόρη του.

Πηγή : media-insider.gr

Πηγή: true.gr