Είναι το νέο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz και είναι αχώριστοι. Ο λόγος για την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου που είναι μαζί τους τελευταίους δυο μήνες. Αν και οι δυο δεν μιλούν ανοιχτά για το τρυφερό ειδύλλιο τους φαίνεται να απολαμβάνουν τον έρωτά τους.

Μετά τη φωτογραφία από το μπάνιο τους σε παραλία της Αχαΐας που δημοσίευσε το Znews και τις αποκαλύψεις πως οι δυο τους έκαναν μια μίνι απόδραση στη Ζάκυνθο, τώρα βλέπουμε το ζευγάρι να βρίσκεται μαζί και ερωτευμένο στη Νάξο.

Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση και συνδυάζοντας τις επαγγελματικές της δραστηριότητες με λίγη διασκέδαση και χαλάρωση πλάι στο κύμα η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε στη Νάξο και από το πλευρό της δεν έλειψε ο σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Znews, η Ιωάννα επισκέφθηκε το Κυκλαδίτικο νησί για επαγγελματικούς λόγους και έκανε ένα διάλειμμα απολαμβάνοντας λίγες στιγμές ηρεμίας με το έτερον ήμισυ.

Στις φωτογραφίες, μάλιστα, που δημοσιεύει αποκλειστικά το Znews, το ζευγάρι φαίνεται να διασκεδάζει αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέβασε και στα social media φωτογραφία με καλό φίλο της Ιωάννας Τούνη που βρέθηκε στο νησί με το ζευγάρι και την παρέα του φυσικά.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δημοσίευσε ένα Insta Story με τον Steven Τούμπα από παραλία στη Νάξο, ενώ εκείνος είχε ανεβάσει λίγο νωρίτερα ένα video που έπαιζε ρακέτες με την Ιωάννα Τούνη στην ίδια παραλία, προδίδοντας ότι βρίσκεται μαζί με το ζευγάρι στο νησί.


Το ζευγάρι μάλιστα ανέβασε και φωτογραφίες από το δωμάτιο που μένουν οι δυο τους σρτη Νάξο.

Πηγή : znews.gr

Πηγή: true.gr