Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι μοντέλο και γεννήθηκε στην Αθήνα στην περιοχή του Μετς. Στην ηλικία των 6 ετών, η οικογένειά του μετακόμισε στα βόρεια προάστια, όπου εκεί μεγάλωσε και σπούδασε Ηλεκτρολογία.

Της: Έπη Τρίμη

Τα πρώτα του βήματα στον χώρο της τηλεόρασης έγιναν το 2009 στην Ιταλία, παράλληλα με το χώρο της μόδας. Για πολλά χρόνια ζούσε στο εξωτερικό ανάμεσα σε Ιταλία, Παρίσι και Λονδίνο. Όταν επέστρεψε στην χώρα ξεκίνησε ενεργά καριέρα, στο χώρο της Ελληνικής τηλεόρασης.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Κατερίνα Καινούργιου έλυσαν την παρεξήγηση
Στο πλατό του «Ευτυχείτε», το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, η Κατερίνα Καινούργιου άκουσε το… κουδούνι και πήγε στην πόρτα! Από πίσω ήταν ο καλός της φίλος, Δημήτρης Αλεξάνδρου με τον οποίο όμως πριν λίγες μέρες είχε δημιουργηθεί μια παρεξήγηση και βρέθηκε στην εκπομπή για να την λύσουν.

Ήταν τότε που η κάμερα της πρωινής εκπομπής του OPEN βρέθηκε στα παρασκήνια του Style Me Up μα το γοητευτικό μοντέλο αρνήθηκε να μιλήσει.

Έτσι, χτυπώντας το κουδούνι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο πλατό του «Ευτυχείτε», η Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε χαρακτηριστικά «θα λύσουμε και μια παρεξήγηση με τον σημερινό καλεσμένο γιατί την Παρασκευή δημιουργήθηκε μεγάλο θέμα! Μιας και δεν μίλησε στην κάμερα μας και μου μεταφέρθηκε ότι έχει κάτι μαζί μου και δεν θέλει να μιλάει στην εκπομπή».

«Αλήθεια λες τώρα; Έχω εγώ μαζί σου παρεξήγηση;» αναρωτήθηκε με χαμόγελο αμέσως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. «Είπα εγώ ότι έχω με σένα κάτι; Θα φύγω τώρα και θα δημιουργηθεί παρεξήγηση».

Α! Είπες ότι δεν σου αρέσουν οι ερωτήσεις που κάνει η Μένια; Είναι φανταστική δημοσιογράφος η Μένια Κούκου και πολύ καλό παιδί» έσπευσε να απαντήσει η παρουσιάστρια του OPEN. «Είναι εξαιρετικότατοι όλοι! Είναι το καλύτερο παιδί της τηλεόρασης! Δεν έχω γνωρίσει καλύτερο».

«Περασμένα ξεχασμένα» υπογράμμισε η Κατερίνα Καινούργιου και η εκπομπή, όπως και η ζωή, συνεχίστηκε…


Ο χωρισμός από τη Μαρία Καλάβρια
Ο χωρισμός τους ήταν από τα θέματα που συζητήθηκε αρκετά ΤΟ 2020 καθώς η Μαρία Καλάβρια τον ανακοίνωσε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, μια μέρα μετά αδειάζοντας τον Δημήτρη Αλεξάνδρου που το είχε διαψεύσει.

Η ίδια μάλιστα σε άλλη της συνέντευξη στην κάμερα του “Pop Up” είχε πει σχετικά: «Ο Δημήτρης είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Έχουμε πολύ καλή σχέση, από εκεί και πέρα ήταν ευχάριστο όλο . Δεν ήταν άσχημο. Είναι η πρώτη φορά που μένω μόνη μου γιατί ήμουν πολλά χρόνια παντρεμένη και μπήκα κατευθείαν σε μια σχέση, που ήμασταν και τρία χρόνια. Δεν μου ήταν εύκολο. Σιγά-σιγά συνειδητοποίησα κάποια πράγματα. Ήταν δική μου απόφαση να κλείσω τη σχέση αυτή και είπα ότι έπρεπε να το κάνω. Από εκεί και πέρα χωρίς να βάζω όρους και όρια γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Με έχουν ρωτήσει αρκετές φορές, εάν θα τα ξαναβρώ με τον Δημήτρη, λέω δεν ξέρω τι θα μου συμβεί αύριο.

Δεν είμαστε Σουηδία! Πώς θα γίνουμε κολλητοί φίλοι, όταν υπήρχε συναισθηματική σχέση, ούτε από εμένα και ούτε από τον Δημήτρη είχε κλείσει. Είναι φυσιολογικό να μην μπορούμε να είμαστε φίλοι», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Καλάβρια.

Πηγή: true.gr