«Ταυτοποιήσαμε τον δράστη, είμαστε λίγο πριν τη σύλληψή του», είπε η Δήμητρα Κατσαφάδου. Υπενθυμίζεται πως η γνωστή επιχειρηματίας πέρασε ξανά μια περιπέτεια με το κατάστημά της στο Περιστέρι που της το έσπασαν για δεύτερη φορά. Δηλώνει πολύ στεναχωρημένη με την όλη κατάσταση και…αναρωτιέται on camera αν θα βρει έναν σύντροφο να την “αντέξει” , όπως της λέει χαριτολογώντας και ο αδερφός της.

Δήμητρα Κατσαφάδου: Μίλησε για το κατάστημα στο Περιστέρι και τη ζημιά

Η Δήμητρα Κατσαφάδου μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και απάντησε για την περιπέτεια με το μαγαζί της στο Περιστέρι, ενώ παράλληλα αναρωτήθηκε και αν θα βρει κάποιον σύντροφο.

«Το σπίτι που έχω νοικιάσει στο κέντρο της Αθήνας, που είναι ένα πολύ ωραίο σπίτι, το έχω παραχωρήσει σε μια κοπέλα χημειοθεραπευόμενη που γνώρισα στην εκδήλωση του Make a Wish. Και τώρα μένω στο καταφύγιο ζώων μαζί με τα 160 σκυλιά που συντηρώ της φίλης μου και τα δικά μου 24. Μου έσπασαν δύο φορές το μαγαζί του Περιστερίου, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, έπαθα την κρίση πανικού γιατί είμαι λίγο καταθλιπτικός ασθενής. Ταυτοποιήσαμε τον έναν δράστη και είμαστε λίγο πριν τη σύλληψή του», είπε αρχικά η Δήμητρα Κατσαφάδου. Κλείνοντας, η Δήμητρα Κατσαφάδου είπε: «Ρε αδερφέ, εγώ δεν θα βρω έναν άντρα; Δεν θα βρω έναν σύντροφο; Και μου λέει ο αδερφός μου “δεν υπάρχει κάποιος να σε αντέξει”, με την καλή έννοια».

Πηγή: true.gr