Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Mega Καλημέρα» εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης η Δήμητρα Αλεξανδράκη μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τον γάμο της και το… μπέρδεμα που έγινε με την ημερομηνία, μετά την εμφάνισή της στο Καλό Μεσημεράκι.

Ωστόσο ο τρόπος που την αντιμετώπισαν από το πάνελ της εκπομπής και τα σχόλια που της έκαναν φάνηκαν να την ενοχλούν αρκετά γι΄ αυτό και λίγες ώρες μετά την εμφάνισή της στην εκπομπή δημοσίευσε κάποια μηνύματα που έλαβε ξεσπώντας κατά της εκπομπής και τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να ξαναεμφανιστεί εκεί. (δες εδώ την εμφάνιση της Δήμητρας Αλεξανδράκη στην εκπομπή Mega Καλημέρα)

«Έτσι για την ιστορία επειδή τώρα μπήκα και είδα όλη τη συνέντευξη. Πριν δεν είχα ούτε ήχο, ούτε τηλεόραση να κοιτάω απέναντι τους τίτλους, ούτε είχα καλό ήχο στο αυτί μου γιατί ερχόταν η επιστροφή στο ακουστικό. Δείτε απλά κάποια μηνύματα του κόσμου, αφήστε με εμένα» είπε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη και αφού έδειξε μερικά μηνύματα συνέχισε,

«Πραγματικά πρώτη φορά βγαίνω σε τηλεοπτική εκπομπή και υπάρχει τόση ειρωνεία, ο κόσμος δεν είναι χαζός και αυτά είναι λίγα από τα μηνύματα που βλέπετε. Γυρνάει για παράδειγμα και λέει η κυρία Πετρουτσέλι ότι έχει πληροφορίες από το περιβάλλον το άντρα μου, από την οικογένεια του άντρα μου, ότι δε θέλουν να δημοσιοποιηθεί το όνομά τους και κάτι τέτοια. Ντροπή και ξεφτίλα. Εσείς με παίρνατε τηλέφωνο από τον Αύγουστο να βγω στην εκπομπή σας. Είναι και η τελευταία».

Πηγή: true.gr