Μάρτυρας άγριου ξυλοδαρμού νεαρής γυναίκας από τον σύντροφό της έγινε η Δήμητρα Αλεξανδράκη το βράδυ της Παρασκευής.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η Δήμητρα. Όπως έγραψε η ίδια, την ώρα που επέστρεφε στο δωμάτιό της άκουσε ουρλιαχτά και κλάματα από το διπλανό δωμάτιο. Αμέσως χτύπησε την πόρτα, όμως κανείς δεν της απάντησε.

Παράλληλα, κατέγραφε με το κινητό της τηλέφωνο όσα συνέβαιναν και έφυγε τρέχοντας να ειδοποιήσει τη ρεσεψιόν και να ζητήσει βοήθεια.

Τελικά, την πόρτα άνοιξε υπάλληλος του ξενοδοχείου με πασπαρτού και μαζί με τη Δήμητρα αντίκρισαν μία γυναίκα πολύ χτυπημένη, μέσα στα αίματα η οποία όπως ειπώθηκε είχε δεχτεί άγρια χτυπήματα από τον σύντροφό της λόγω ζήλιας.

Αμέσως η γυναίκα μεταφέρθηκε σε άλλο δωμάτιο και κλήθηκε η Αστυνομία, ωστόσο η ίδια δεν ήθελε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Η Αλεξανδράκη μοιράστηκε το περιστατικό μαζί με οπτικοακουστικό υλικό στο Instagram, υποστηρίζοντας πως αν δεν είχε επέμβει -όπως της είπε η manager του ξενοδοχείου- ο άντρας θα είχε σκοτώσει το θύμα.

«Πριν από λίγο έγινα μάρτυρας άγριου ξυλοδαρμού νεαρής γυναίκας στο ξενοδοχείου που διαμένω! Καθώς επέστρεφα λίγο πριν φτάσω στο δωμάτιό μου, ακούω μία γυναίκα από το δίπλα δωμάτιο να ουρλιάζει, πλησιάζω και λέω μήπως γελάει δυνατά; Ακούω κάτι σαν λογομαχία στα γαλλικά όπου δεν καταλαβαίνω.

Ανοίγω το βίντεο για να έχω αποδείξεις για το οτιδήποτε και μετά από λίγο ακούω έναν άντρα να χτυπάει μια γυναίκα και αυτή να ουρλιάζει και να κλαίει! Χτύπησα δειλά την πόρτα και αμέσως σκέφτηκα ότι απλά πρέπει να τρέξω να φέρω βοήθεια! Έφτασα κάτω στη ρεσεψιόν, εξήγησα τι συμβαίνει και ανεβήκαμε πάνω να τους δείξω που, δύο άνδρες με συνόδευσαν επάνω, επίσης ζήτησα να καλέσουν την Αστυνομία αμέσως!

Χτυπήσαμε την πόρτα και δεν άνοιγε, ως που άνοιξε ο άνδρας με μία κάρτα. Αυτό που αντικρίσαμε ήταν ένας άνδρας να χτυπάει μία γυναίκα και να είναι ματωμένη στο πρόσωπο! Σοκαριστήκαμε! Πήραμε αμέσως την κοπέλα για να της δώσουμε τις πρώτες βοήθειες. Ο βίαιος αυτός άνδρας δεν αντέδρασε προς εμάς! Η κοπέλα μεταφέρθηκε σε άλλο δωμάτιο, είπε ότι είναι εντάξει και δεν θέλει να πάει στο νοσοκομείο. Έπειτα επέστρεψα στο δωμάτιό μου!

Σε πιο κάτω story θα ακούσετε το ανατριχιαστικό βίντεο. Η manager του ξενοδοχείου και το προσωπικό με ευχαρίστησαν και συγκεκριμένα μου είπαν ότι της έσωσα τη ζωή (επί λέξη) γιατί πραγματικά ήταν έτοιμος να τη σκοτώσει όπως είπε και η ίδια η κοπέλα (το θύμα) λόγω ΖΗΛΕΙΑΣ!

Το μοιράζομαι αυτό μαζί σας γιατί: ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ μην προσπερνάτε μία κλειστή πόρτα που ακούτε κάτι κακό να γίνεται, επειδή είναι άγνωστοί σας ή κάτι κακό που μπορεί να δείτε, επειδή είναι ένας άγνωστος ή μία άγνωστη, ένας γαλλόφωνος, ένας αγγλόφωνος και ούτω καθ’ εξής! Προσπαθήστε να βοηθήσετε γιατί ίσως σώσετε μία ζωή και μπορεί οποιοσδήποτε δικός μας ή ακόμα και εμείς να είμασταν στη θέση του θύματος! Είναι καθαρά ανθρωπιά! Μη φοβάστε να βοηθήσετε και να υπερασπιστείτε το δίκιο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σοκαριστικό βίvτεο:

Πηγή: true.gr