Ο Λάκης Γαβαλάς σχολιάζει με καυστικό τρόπο τις δηλώσεις Τσιτσιπά για το εμβόλιο που προκάλεσαν σάλο

Ο Λάκης Γαβαλάς είναι γνωστό ότι δεν διστάζει να πάρει θέση για τα θέματα της επικαιρότητας. Ο σχεδιαστής μόδας και επιχειρηματίας σχολιάζει στην On Time και στη Σάσα Σταμάτη για πρώτη φορά τις τελευταίες δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά σχετικά με τον εμβολιασμό κατά της Covid-19.

Ο Λάκης Γαβαλάς αποφάσισε να απαντήσει σε «καυτές» ερωτήσεις χωρίς να μασάει τα λόγια του. Μιλώντας στην εφημερίδα On Time, ο Λάκης Γαβαλάς δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις τελευταίες δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά.

Τι δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς
«Απ’ ό,τι ξέρετε και λόγω της δουλειάς μου, συναναστρέφομαι με πάρα πολλούς νέους. Ιδιαίτερα αθλητές, γιατί έχω μια ευγενή άμιλλα, η οποία αποδεικνύει το πώς διατηρούμαι στα 70 μου. Αυτό σημαίνει ότι μιλάω με νέους ανθρώπους. Οι περισσότεροι από αυτούς θεωρούν ότι θα αλλοιωθεί το σπέρμα και το DNA τους, αν κάνουν το εμβόλιο. Αντικρούοντάς τους λέω: «Τα αναβολικά και τα διάφορα βοηθήματα που χρησιμοποιούν οι αθλητές δεν αλλοιώνουν το DNA και το γενετικό τους υλικό;”. Τελικά, περίπου το 60% τους πείθω να κάνουν το εμβόλιο. Παρόλο που η κυβέρνηση και άλλοι φορείς χρησιμοποιούν τη λέξη «υποχρεωτικό”, στους νέους δεν αρέσει αυτή η λέξη και αντιδρούν.

Πηγή: Thetoc.gr

Πηγή: true.gr