Ήγγικεν η ώρα για να τιμωρηθούν όλοι όσοι εξακολουθούν να βασανίζουν αθώα πλάσματα στην χώρα μας, η οποία δυστυχώς κατατάσσεται στις πρώτες θέσεις με υψηλά ποσοστά κακοποίησης ζώων στην Ευρώπη. Τα θλιβερά αυτά νούμερα, εξακολουθούν να αποτελούν «πληγή» για την Ελλάδα, παρά το αυστηρό νομικό πλαίσιο που έχει ψηφιστεί. Τα πρόστιμα είναι «βαριά» αρκεί να ταυτοποιηθούν οι ένοχοι, κάτι που προφανώς απαιτεί να γίνονται οι καταγγελίες έστω και ανώνυμα.

Σύμφωνα με το fonirodopis.gr, το απόσπασμα από κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε πριν λίγες μέρες άνδρα να κλωτσάει ένα ήσυχο αδέσποτο σκυλί που ήταν ξαπλωμένο στο πεζοδρόμιο, έφτασε στα χέρια της αστυνομίας, μετά από καταγγελία του πρόεδρου της Φιλοζωικής Κομοτηνής, Παναγιώτη Γκουδουσίδη.

Ο δράστης ταυτοποίηθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. και του ασκήθηκε ποινική δίωξη, αλλά και πρόστιμο 30.000 ευρώ. Ο δράστης θα οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης όμως σε σε περίπτωση αθώωσης του από τα ποινικά δικαστήρια, το πρόστιμο ακυρώνεται.

Ο Παναγιώτης Γκουδουσίδης ευχαρίστησε τις Αστυνομικές Αρχές και προειδοποίησε ότι δεν θα μείνει ατιμώρητη καμία περίπτωση κακοποίησης ζώου στην Κομοτηνή. Επιπλέον, τόνισε ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη που έριξε πρόσφατα φόλες στην περιοχή της Τσανάκλειου Σχολής και σκότωσε 3 σκυλιά, βρίσκονται σε καλό στάδιο.

Ασυνείδητος κλωτσάει αδέσποτο έξω από καφέ – μπαρ στην Κομοτηνή

Κακοποίηση ζώου αργά το βράδυ της Δευτέρας 29 Ιουνίου στην Κομοτηνή. Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος καφέ – μπαρ, που δημοσίευσε ο πρόεδρος της ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Παναγιωτης Γκουδουσιδης, αποτυπώνεται ένας ασυνείδητος να κλωτσάει ένα αμέριμνο αδέσποτο σκυλάκι το οποίο απλά ξαπλώνει στο πεζοδρόμιο.Σύμφωνα με πληροφορίες, η Φιλοζωική Κομοτηνής πρόκειται να καταθέσει καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Κομοτηνής για το περιστατικό. Θυμίζουμε ότι για αντίστοιχη περίπτωση τον Μάιο του 2019 στη Μυτιλήνη, όπου ένας υποψήφιος τότε δημοτικός σύμβουλος είχε κλωτσήσει ένα αδέσποτο σκυλί, είχε βεβαιωθεί πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ.

Gepostet von ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ am Dienstag, 30. Juni 2020

Πηγή: true.gr