Πρέπει να το δοκιμάσετε!

Η Δέσποινα Βανδή έχει αναμφισβήτητα ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής showbiz. Αναρωτηθήκατε ποτέ ωστόσο πως το διατηρεί; Αν ναι, τότε η απάντηση έρχεται από την ίδια την τραγουδίστρια!

Ως λάτρης των social media, η Δέσποινα Βανδή μοιράζεται αρκετά συχνά διάφορες στιγμές από την ζωή της, τόσο από την επαγγελματική, όσο και από την προσωπική. Ανάμεσα σε αυτές δεν είναι λίγες οι φορές που μας έδειξε μερικά από τα αγαπημένα της πιάτα, δίνοντάς μας μερικά tips, ώστε να αποκτήσουμε και εμείς την υπέροχη σιλουέτα της. Συγκεκριμένα αυτή την φορά, η τραγουδίστρια μας έδειξε το αγαπημένο της βραδινό γεύμα που την κρατάει σε φόρμα!

Δείτε το βραδινό γεύμα της Δέσποινας Βανδή
Όπως θα δείτε και εσείς, από την παρακάτω φωτογραφία, που μοιράστηκε η Δέσποινα Βανδή, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια διάλεξε ένα αρκετά χριστουγεννιάτικο βραδινό. Τι καλύτερο από μια σαλάτα με ξηρούς καρπούς και λίγο ρόδι;


Λίγα λόγια για την Δέσποινα Βανδή

  • Η Δέσποινα Βανδή (πραγματικό όνομα: Δέσποινα Μαλέα) έχει ηλικία 51 ετών και συγκεκριμένα γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου του 1969.
  • Γεννήθηκε στο Τύμπινγκεν της Γερμανίας από οικογένεια με ποντιακή καταγωγή.
  • Σε ηλικία 6 ετών, η οικογένεια εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Καβάλα, όπου η Βανδή πέρασε τα νεανικά της χρόνια.
  • Φοίτησε στο τμήμα «Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας» της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, χωρίς όμως να ολοκληρώσει τις σπουδές της.
  • Ξεκίνησε την καριέρα της το 1994, αφού παρακολούθησε μαθήματα τραγουδιού και φωνητικής.
  • Για αρκετά χρόνια εργαζόταν σε νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης, ενώ ήδη είχε αλλάξει το επώνυμό της από Μαλέα σε Βανδή, για να μη το μάθουν οι γονείς της που δεν ενέκριναν την απασχόληση της κόρης τους.
  • Παντρεύτηκε τον Ντέμη Νικολαΐδη στις 17 Ιουνίου 2003, με τον οποίο απέκτησε μία κόρη, τη Μελίνα (8 Φεβρουαρίου 2004) και ένα γιο, τον Γιώργο (21 Αυγούστου 2007), ωστόσο το ζευγάρι χώρισε το καλοκαίρι του 2021.

*Με πληροφορίες από Wikipedia

Πηγή: Tlife.gr

Πηγή: true.gr