Όλοι θυμόμαστε τη συναυλία που πραγματοποίησε η Δέσποινα Βανδή στον Λυκαβηττό στις 7 Σεπτεμβρίου 2003, πριν φύγει για την Ισπανία. Εκεί η Ελληνίδα σταρ διένυε την πρώτη εγκυμοσύνη της και περίμενε πώς και πώς να γίνει μητέρα και να έρθει στον κόσμο η κόρη της.

18 χρόνια μετά η Μελίνα Νικολαΐδη ενηλικιώθηκε! Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη είχε χθες Τρίτη 8 Φεβρουαρίου τα γενέθλιά της και έγινε 18 ετών. Η μητέρα της δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερη περήφανη για εκείνη, καθώς η Μελίνα εξελίχθηκε σε μια όμορφη, ταλαντούχα και έξυπνη δεσποινίδα.

Η Δέσποινα Βανδή και η Μελίνα Νικολαΐδη όσο περνούν τα χρόνια δένονται ακόμη περισσότερο ως μαμά και κόρη.

Η 18χρονη καλλονή όχι μόνο έχει κληρονομήσει το ταλέντο της διάσημης μητέρας της, αλλά και το ενδυματολογικό στυλ, καθώς δεν είναι λίγες φορές που η Μελίνα… δανείζεται ρούχα της τραγουδίστριας.

Η Μελίνα Νικολαΐδη τρέφει τεράστια αδυναμία στη μαμά της και το αντίθετο, με τη Δέσποινα Βανδή να μιλάει κάθε φορά με τα πιο τρυφερά λόγια για την 18χρονη πλέον κόρη της και το ταλέντο της στη μουσική.

«Δε ξέρω αν η κόρη μου θα ασχοληθεί με τη μουσική. Είναι δικό της θέμα. Προς το παρόν πάει προς Νομική. Αν καταλήξει ότι τελικά θέλει όντως να ασχοληθεί με το μιούζικαλ και θέλει να σπουδάσει στο εξωτερικό, αυτό είναι κάτι που άλλο. Της αρέσει πολύ το μιούζικαλ. Είναι μικρή. Εγώ 18 χρονών δεν ήξερα τι ήθελα να κάνω. Το ταξίδι ξεκινάει και δε ξέρεις που θα σε βγάλει. Αυτό που θέλω είναι να απολαύσει το ταξίδι και εκείνη και ο γιος μου» είχε δηλώσει η Δέσποινα Βανδή για τα παιδιά της.


Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια η Μελίνα Νικολαΐδη έχει ξεκινήσει και εκείνη τις κοσμικές εμφανίσεις είτε στο πλευρό της μητέρας της είτε μόνη της. Η 18χρονη κόρη της Βανδή και του Νικολαΐδη έχει γίνει ολόκληρη δεσποινίδα και όσο μεγαλώνει μοιάζει όλο και περισσότερο στην γνωστή τραγουδίστρια.

Η Μελίνα είναι η μεγαλύτερη θαυμάστρια της Δέσποινας Βανδή, ενώ η δημοφιλής τραγουδίστρια σίγουρα μπορεί να πει το ίδιο για την κόρη της. Η Μελίνα Νικολαΐδη έχει συγκλονιστική φωνή και δεν είναι λίγες οι φορές που η Δέσποινα μοιράζεται βίντεο με την κόρη της να τραγουδάει, εκφράζοντας την περηφάνεια της για εκείνη.

Μαμά και κόρη έχουν μια υπέροχη και ιδιαίτερη σχέση και εκτός από τη σχέση γονιού και παιδιού, τα λένε όλα μεταξύ τους και το κυριότερο περνάνε τέλεια μαζί!

«Η μικρή μου θυμίζει πολύ εμένα, πολύ καλύτερη από εμένα. Δηλαδή της αρέσουν Αρχαία, Ιστορία κ.τ.λ. και τραγουδάει συγκλονιστικά, έχει θεία φωνή. Εάν θέλει να γίνει κάτι τέτοιο (τραγουδίστρια) , εύχομαι να μπορώ να τη στείλω κάπου για να σπουδάσει αυτό που θέλει να κάνει. Εάν αποφασίσει να ασχοληθεί με τη μουσική και το τραγούδι ή με την υποκριτική» είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της στο Down Town η Δέσποινα Βανδή.

Δες φωτογραφίες από όταν η μικρή Μελίνα ήταν ακόμη παιδί:


Το μικρό κοριτσάκι στις φωτογραφίες είναι πλέον 18 χρονών. Το βράδυ της Τρίτης 9 Φεβρουαρίου γιόρτασε τα γενέθλιά της! Η έκπληξη ωστόσο ήρθε μέσω instagram, αφού ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο νέος σύντροφος της Δέσποινας Βανδή, βρέθηκε στο πάρτι της Μελίνας, όπου και ανέβασε σχετική φωτογραφία.

Η Μελίνα Νικολαΐδη παραμένει η πρώτη αγάπη και παντοτινή της Δέσποινας Βανδή, όπως ακριβώς και ο γιος της, Γιώργος.

Πηγή: Tlife.gr

Πηγή: true.gr