Δέσποινα Βανδή: Η σωματική άσκηση βρίσκεται πλέον στο καθημερινό της πρόγραμμα.

Τα τελευταία χρόνια έχει μπει για τα καλά στο χώρο της τηλεόρασης, μέσα από τα talent shows και τη θέση του κριτή, αλλά και μέσα από το My Greece, τη δική της ταξιδιωτική εκπομπή, σε αγαπημένους προορισμούς της χώρας.

Η Δέσποινα Βανδή πρόσφατα βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο, αφού μετά από τόσα χρόνια καριέρας στο τραγούδι, ανέβηκε για πρώτη φορά στην ίδια σκηνή με την Άννα Βίσση.

Μετά τη συνύπαρξή τους στο πλατό του J2US, η Δέσποινα Βανδή ανέφερε στο περιοδικό ΟΚ..

«Ήταν μια μαγική βραδιά. Αισθανόμουν την αγωνία όλων όσων ήταν γύρω μου, ωστόσο, για έναν περίεργο λόγο, εγώ δεν είχα καμία. Είχαμε ήδη συναντηθεί με την Άννα και όλο αυτό είχε φύγει. Η Άννα είναι μια ερμηνεύτρια που εκτιμούσα πάντα και χάρηκα πάρα πολύ που τη γνώρισα. Μπορεί να αργήσαμε να συναντήσουμε η μία την άλλη, αλλά όταν, τελικά, έγινε αυτό, ήταν μια σημαντική στιγμή. «Κολλήσαμε» από το πρώτο λεπτό. Κατευθείαν. Σαν να γνωριζόμασταν χρόνια.»


Αμέσως μετά το τέλος του λαμπερού show και το μεγάλο φινάλε, η Δέσποινα Βανδή απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο της, ενώ έχει βάλει τη σωματική άσκηση στο καθημερινό της πρόγραμμα.

Η τραγουδίστρια φόρεσε το κολάν της και βγήκε στο πάρκο για να κάνει τη γυμναστική της.

Δες παρακάτω…

Η τραγουδίστρια απολαμβάνει πλέον τον ελεύθερο χρόνο της.

H Δέσποινα Βανδή συνάντησε επιτέλους την Άννα Βίσση.


Και η σωματική άθληση βρίσκεται στο πρόγραμμά της.

Λίγο πριν το φινάλε του J2US…

Η Δέσποινα Βανδή με κολάν στο πάρκο για τη γυμναστική της. Άψογο κορμί.

Πηγή: true.gr