Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση βιασμού και μαστροπείας μίας 12χρονης στον Κολωνό από 53χρονο γνωστό στους καλλιτεχνικούς κύκλους.

Ο καταστηματάρχης επί 4 μήνες φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε την ανήλικη, με τις Αρχές να εντοπίζουν στο κινητό του φερόμενου δράστη πάνω από 200 «υποψήφιους» πελάτες.

Η 12χρονη βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ η μητέρα της, η οποία προχώρησε σε καταγγελία τον περασμένο Αύγουστο, ξεχειλίζει από οργή.

«Εγώ θα τον σκοτώσω. Αν γίνει κάτι και αυτός ο άνθρωπος βγει ελεύθερος, γιατί έχει κόσμο να τον καλύψει, εγώ η ίδια θα τον θάψω», δήλωσε για τον 53χρονο στον Alpha.

Άνθρωποι που γνωρίζουν τον 53χρονο μίλησαν στον ΑΝΤ1 και το Πρωινό, λέγοντας ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος εμφανιζόταν με τον ηθοποιό Κώστα Πρέκα και την Άννα Φόνσου τακτικά.

Η απάντηση του Κώστα Πρέκα για τη γνωριμία με τον 53χρονο

Μιλώντας στον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο και στο Πρωινό, ο Κώστας Πρέκας ξεκαθάρισε για τη γνωριμία με τον 53χρονο, που διαρκεί τα τέσσερα τελευταία χρόνια.

«Από το θέατρο “Αυλαία” που είχε το μπαρ κάτω, είναι τέσσερα χρόνια περίπου. Όλος ο κόσμος τον γνώριζε. Βοήθαγε το θέατρο, δεν φανταζόμουν ποτέ, ούτε εγώ ούτε όλοι οι πολιτικοί, όλοι οι ηθοποιοί, η Φόνσου, ο ένας, ο άλλος… Πολλές προσωπικότητες γνώριζε. Έχουμε πέσει απ’ τα σύννεφα! Δεν μπορώ να το δεχτώ, είναι ασύλληπτο! Παρασύρει κάποιους ανθρώπους, όλοι αυτοί οι άνθρωποι που του έκαναν παρέα και του έκαναν 1002 καλά.

Παρασύρει στον όλεθρο όλους αυτούς τους ανθρώπους! Έχει εκθέσει ανθρώπους, προσωπικότητες που εργάζονται… Φρίκη είναι αυτή δηλαδή. Που μπορεί να φτάσει η κοινωνία, μπορείς να μου πεις;» δήλωσε ο Κώστας Πρέκας.

Πηγή: true.gr