Η Τζούλια Νόβα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο», το μεσημέρι της Κυριακής και άνοιξε την καρδιά της στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Η ξανθιά καλλονή, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στον στο τηλεπαιχνίδι του STAR «Ο τροχός της τύχης», αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, τα πρώτα χρόνια της στην Ελλάδα και το bullying που βίωσε από την μητέρα ενός συντρόφου της.

Τζούλια Νόβα: Δεν με ήθελε η μητέρα συντρόφου μου λόγω καταγωγής
«Δεν με ήθελε η μητέρα του τότε αγοριού μου. Τον κλείδωνε στο σπίτι και δεν τον άφηνε να έρθει να με βρει. Τον έβλεπα αναγκαστικά μόνο στο σχολείο. Του έλεγε ότι δεν μπορείς να είσαι με την συγκεκριμένη κοπέλα γιατί οι γυναίκες από τα μέρη της είναι ελευθέρων ηθών.

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο προφανώς. Του έλεγε πώς είναι όλες έτσι, άρα είμαι κι εγώ… Αυτός ήταν πολύ καλό παιδί. Δεν έχω να θυμάμαι τίποτα άσχημα. Ο μπαμπάς του με αγαπούσε, αλλά η μαμά του ήταν λίγο περίεργη…» , εξομολογήθηκε.

Τζούλια Νόβα: Μίλησε ανοιχτά για τη δύσκολη σχέση με τον πατέρα της
«Μέχρι τα 22 μου χρόνια, που το πήρα απόφαση, βασανίστηκα για να το ξεπεράσω. Σίγουρα, ακόμα σήμερα που το σκέφτομαι κάποιες φορές με στενοχωρεί, γιατί μαθαίνω από τη γιαγιά μου κάποια πράγματα για τη ζωή του, που δεν του έχει πάει καλά.

Ρόδα είναι και γυρίζει όμως… Σε ένα δικαστήριο που είχαν πάει με απαρνήθηκε, προφανώς για να πικράνει την μαμά μου. Εκείνη θύμωσε και του είπε ότι δεν ήθελε τίποτα από εκείνον πια και ότι θα με μεγάλωνε μόνη της… Με έχει θυμηθεί κατά καιρούς, απλά για να πάρει κάτι από εμένα…

Όταν έκλεισα τα 18 είπε στην μαμά μου ότι πρέπει να ξεκινήσω να τον βοηθάω οικονομικά, ενώ εκείνος δεν έκανε ποτέ τίποτα για εμένα. Θύμωσα κι εγώ και η μαμά μου. Έπειτα, για τρία χρόνια δεν μιλούσαμε, δεν τον ήθελα. Εμφανίστηκε μετά με τον αδερφό μου, το παιδί που έκανε από τον δεύτερο γάμο του.

Τζούλια Νόβα: Ήθελε και ο αδελφός μου να πάρει πράγματα από μένα
Το γνώρισα όταν πήγα στην Ουκρανία και βρεθήκαμε, αλλά δεν μου έκανε την καλύτερη εντύπωση. ‘Ήθελε κι αυτός να πάρει πράγματα από εμένα. Τον καθοδηγούσαν οι γονείς του πώς να συμπεριφερθεί για να πάρει πράγματα από εμένα… Τον έστειλαν για διακοπές στην Ελλάδα σ’ εμένα. Μου τον φόρτωσαν και θύμωσα… Πια ο πατέρας μου έμαθα ότι λέει από εδώ και από εκεί πώς δεν με θέλει για κόρη του, επειδή είμαι μεγάλη ψωνάρα και ότι με έχει κάνει πέρα γιατί δεν θέλει να με βλέπει και να μου μιλάει….» κατέληξε η Τζούλα Νόβα.

Πηγή: true.gr