Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία. Τέσσερα ολόκληρα λεπτά διαφημίζει ο Μένιος Φουρθιώτης το «μεγαλύτερο και εγκυρότερο εκδοτικό εγχείρημα όλων των εποχών»

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία. Τέσσερα ολόκληρα λεπτά διαφημίζει ο Μένιος Φουρθιώτης το «μεγαλύτερο και εγκυρότερο εκδοτικό εγχείρημα όλων των εποχών» που… δεσπόζει σε καρδιές και στάσεις λεωφορείων σε όλη την Ελλάδα.

«Σε κάθε γωνιά σε κάθε στάση λεωφορείου η εφημερίδα Αποκαλυπτικά δεσπόζει με εκδοτική περηφάνια!» λέει νεαρή που έχει πάρει… σβάρνα τις στάσεις για να δείξει τις διαφημίσεις της εφημερίδας του Μένιου Φουρθιώτη. Ο πρώην παρουσιαστής που νοσηλεύεται στο ΚΑΤ, σχεδιάζει να βγάλει εκ νέου την εφημερίδα, όπως ενημέρωσε μέσα από τα social media δημοσιεύοντας και βίντεο.

«Η έκδοση κατακλύζει κεντρικά σημεία σε όλη τη χώρα», λέει η νεαρή που κάνει… βόλτες και δείχνει τις διαφημίσεις της «δημοφιλέστερης εφημερίδας της Ελλάδας που σπάει ρεκόρ πωλήσεων και έχει πρωταρχική θέση σε στάσεις λεωφορείων αλλά και στις καρδιές των αναγνωστών».

«ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ γιατί κρίνουμε την εξουσία οποία και εάν είναι και γιατί για κάποιους θα είναι όνειρο και για κάποιους εφιάλτης. Η ανεξάρτητη πολιτική εφημερίδα επιστρέφει την επόμενη Κυριακή 7 Νοεμβρίου στα περίπτερα όλης της χώρας!», είναι το μήνυμα του Μένιου Φουρθιώτη στο Instagram.

Πηγή: true.gr