Η Σάρον Στόουν αποκάλυψε μέσω Instagram ότι η αδερφή της, Κέλι, έχει κορωνοϊό.

Μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η ηθοποιός Σάρον Στόουν αποκάλυψε ότι η νεότερη αδερφή της, Κέλι έχει κορωνοϊό. Η ίδια δημοσίευσε το δωμάτιο του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλεύεται, όπου κανείς παρατηρεί έναν τεράστιο κίτρινο σωλήνο και γιατρούς με φόρμες προστασίας.

«Η αδερφή, Κέλι, η οποία έχει ήδη λύκο, τώρα έχει και κορωνοϊό. Αυτό είναι το δωμάτιό της στο νοσοκομείο. Ένας από εσάς που δε φοράτε μάσκα το έκανε αυτό. Δεν έχει καλό ανοσοποιητικό σύστημα. Στο μοναδικό μέρος που πήγε ήταν το φαρμακείο. Στη χώρα της δεν κάνουν τεστ, παρά μόνο αν έχεις συμπτώματα και αν το κάνεις πρέπει να περιμένεις 5 μέρες για τα αποτελέσματα.

Εσύ θα άντεχες να βρεθείς σε αυτό το δωμάτιο μόνος σου; Βάλε μάσκα! Για σένα και τους άλλους. Σε παρακαλώ» έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησης.

Από την άλλη, η Κέλι Στόουν δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, ξαπλωμένη στο κρεβάτι, παρακαλεί τους followers της να πιστέψουν ότι η πανδημία αποτελεί πραγματικότητα.

«Παλεύω για κάθε ανάσα. Σας παρακαλώ, κάντε το για όσους αγαπάτε: ζητήστε περισσότερα τεστ, περισσότερες μάσκες. Ζητήστε να φορούν όλοι μάσκα. Δεν θέλετε σε καμία περίπτωση να νιώσετε ποτέ έτσι, σας το εγγυώμαι!».

Η ίδια με δάκρυα στα μάτια πρόσθεσε «Το λέω με αγάπη. Η καρδιά μου είναι συντετριμμένη όταν σκέφτομαι όσους δεν μπορούν να ανασάνουν».

Η Σάρον Στόουν δημοσίευσε και μια φωτογραφία της αδερφής της με τον σύζυγό της, Μπρους, μέσα από την οποία ζητά από τους followers της να ανάψουν ένα κερί για την υγεία τους -κάτι που τους έκανε να υποθέσουν ότι και οι δύο έχουν κορωνοϊό.

Πηγή: true.gr