Είναι σίγουρα αυτή;

Είναι μονίμως στην επικαιρότητα. Ιδίως το τελευταίο διάστημα, όταν και μια χώριζε- μια τα έφτιαχνε-μια ξαναχώριζε-μια τα ξαναέφτιαχνε με τον Ικάρντι, μονοπωλούσε το ενδιαφέρον, καθώς οι μυριάδες φαν της στα social media ήθελαν να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει στην προσωπική της ζωή.

Ο λόγος, φυσικά, για την εντυπωσιακή Γουάντα Νάρα, την σύζυγο του Μάουρο που αγωνίζεται στην Γαλλία και την Ligue 1 με τα χρώματα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η εκρηκτική κοπέλα από την Αργεντινή και μητέρα πέντε παιδιών φροντίζει συχνά-πυκνά ν’ αναστατώνει το ανδρικό κοινό, καθώς ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram από κείνους που σε κάνουν να πεις τον Δεσπώτη «Παναγιώτη», αλλά και πάρα πολλά άλλα ονόματα, μέχρι να λαλήσεις τελείως.

Τα likes και οι καρδούλες σε κάθε της ανάρτηση πέφτουν βροχή, και, μεταξύ μας, πώς ακριβώς να μην συμβαίνει αυτό από την στιγμή που η Γουάντα ανεβάζει λήψεις σαν τις παρακάτω;

Ωστόσο, προσφάτως κυκλοφόρησε μία φωτογραφία της από γνωστό Μέσο της πατρίδας της, που τη δείχνει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ελαφρώς ταλαιπωρημένη και δε θυμίζει σε τίποτα τη μοιραία γυναίκα που έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια.

Για την ακρίβεια, δε θυμίζει παρά ελάχιστα την Νάρα μας, η οποία αλλιώς μας είχε συνηθίσει.

Δείτε παρακάτω με τα ματάκια σας τη φωτό και θα καταλάβετε τι εννοούμε:

Πηγή: true.gr