Η Δανάη Μπάρκα απάντησε σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων μέσα από ένα Q&A, που πραγματοποίησε στο Instagram. Σε αυτό, ένας follower έσπευσε να τη ρωτήσει «πώς αισθάνεται που είναι χοντρή;», με την παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» να του δίνει μια αφοπλιστική απάντηση.

Ρετουσάροντας μια φωτογραφία της με μαγιό, και δείχνοντας το σώμα της με λιγότερα κιλά, έγραψε «δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου».

Δες το στιγμιότυπο:

Πριν από καιρό, είχε προχωρήσει στην εκπομπή της σε μια εξομολόγηση για τα κιλά της. «Υπάρχουν στιγμές που κι εγώ πολλές φορές στα social media όταν ανεβάζω κάτι, υπάρχουν άνθρωποι που μου λένε “εγώ που είμαι αδύνατη γιατί δεν ποστάρω το σώμα μου και το ποστάρεις εσύ”; Αυτό είναι ένα θέμα πάρα πολύ λεπτό, υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που υποφέρουν από τον σωματικό ρατσισμό.

Υπάρχουν άνθρωποι που έχω συναντήσει και μου λένε ότι έχω να πάω στη θάλασσα 5 χρόνια, οπότε θεωρώ προσωπικά και απαντάω σε αυτούς τους ανθρώπους που με ρωτάνε γιατί ποστάρω, γιατί νιώθω ότι είναι χρέος αν έχω ένα βήμα να το χρησιμοποιώ προς όφελός μου και προς όφελος κάποιων ανθρώπων. Θεωρώ πολύ σημαντικό οι άνθρωποι που είμαστε προβεβλημένοι να μην πέφτουμε στην παγίδα της αναπαραγωγής θεμάτων με μηδέν αξία και να κάνουμε όντως κάτι για τους ανθρώπους που μας παρακολουθούν.

Κανένας δεν αισθάνεται πάντα καλά. Κι εγώ ακόμα που φαίνομαι ακομπλεξάριστη, μπορεί να μην είμαι πάντα. Αλλά προσπαθώ γιατί νιώθω ότι αν είμαι εγώ μπορεί να είναι κι άλλος ένας άνθρωπος», είχε πει η Δανάη Μπάρκα χαρακτηριστικά.

Πηγή: true.gr