Μετά το τεράστιο κύμα αντιδράσεων που προκάλεσαν οι δηλώσεις της πολιτευτού της Νέας Δημοκρατίας, Αφροδίτης Λατινοπούλου, πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να τοποθετηθούν δημόσια εναντίον της.

Ανάμεσά τους και η Δανάη Μπάρκα, η οποία δημοσίευσε φωτογραφία της μαγιό και έγραψε ένα μακροσκελές μήνυμα. Σε αυτό, προτρέπει τους διαδικτυακούς της ακόλουθους να «αποδεχθούν τη μοναδικότητά τους και να μην προσπαθούν να συγκριθούν με τους άλλους».

«Σ’ έναν κόσμο που αλλάζει καθημερινά με ραγδαία ταχύτητα, σ’ έναν κόσμο που η μαζοποίηση μας κατακλύζει, σ’ εναν κόσμο που προσπαθεί να μας επιβάλλει να είμαστε όλοι/όλες ίδιοι, σ έναν κόσμο που η ευκολία και η παθητικότητα κυριαρχεί, σε έναν κόσμο που ελαχιστοποιείται η ατομική βούληση και όλοι ακολουθούμε την «μόδα», σ’ έναν κόσμο που ο μιμητισμός είναι σχεδόν κανόνας, σ’ έναν κόσμο γεμάτο κριτική, σ’ έναν κόσμο γεμάτο ανασφάλειες και διαγωνισμούς ομορφιάς ή πλούτου, σ’ έναν κόσμο γεμάτο φοβους.

Σ’ έναν κόσμο που ο σεξισμός βρίσκεται στην ρίζα μας, σ’ έναν κόσμο που επαναπαύεται στην εικόνα, σ’ έναν κόσμο που γυμνάζει το «έξω» του και καθόλου το «μέσα του», σ’ έναν κόσμο γεμάτο εκμετάλλευση και σκοπιμότητες, σ’ έναν κόσμο πλημμυρισμένο από «ξεπερασούρες», σ’ έναν κόσμο γεμάτο ταμπέλες και ψευτιά…

βρες τον εαυτό σου, βρες την αλήθεια σου, βρες την χαρά σου, βρες αυτά που εσένα σε κάνουν ευτυχισμένο, βρες αληθινούς ανθρώπους, βρες ωραίους ανθρώπους με καλή ψυχή, βρες πίστη, βρες εμπιστοσύνη, βρες αγάπη, δικαιοσύνη, ενσυναίσθηση, αλληλεγγύη, και εμπιστεύσου το μυαλό και το ένστικτο σου. Αποδέξου την μοναδικότητα σου και μην προσπαθείς να συγκριθείς με άλλους.

Φρόντισε τον εσωτερικό σου κόσμο και θα κανείς καλύτερο τον εξωτερικό. Ένα ωραίο μυαλό και μια καλή ψυχή είναι ευτυχία. Αυτό μας εύχομαι. Δεν γεννηθήκαμε για να είμαστε όλοι ίδιοι, αλλά για να είμαστε όλοι ίσοι. Αλήθεια & μοναδικότητα» έγραψε η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Mega.

πηγη: tlife.gr

Πηγή: true.gr