Η Δανάη Μπάρκα σε μία συνέντευξη εξομολόγηση, μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό της με τον επί οκτώ χρόνια σύντροφό της, όμως όταν καλείται να μιλήσει για την πραγματική σχέση που τη συνδέει με τον Απόστολο Ρουβά, εκεί… τα μπουρδουκλώνει λίγο!

Η όμορφη παρουσιάστρια, η οποία προς το παρόν δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τίποτα για τη νέα σύνθεση της εκπομπής της «Πάμε Δανάη», μίλησε για την οκτάχρονη σχέση της, τον χωρισμό της αλλά και για τον Απόστολο Ρουβά με τον οποίο είναι αχώριστοι! Διαβάστε τι είπε…

Σε συνέντευξη για την οκτάχρονη σχέση σου, μου φάνηκε πολύ γλυκός ο τρόπος που τοποθετήθηκες για το πρώην αγόρι σου. Είπες πως «Όταν είσαι με έναν άνθρωπο που τον λατρεύεις και έχεις μεγαλώσει μαζί του, δεν μπορείς παρά να είσαι οικογένεια. Είπαμε ότι για να μη φτάσουμε στο άσχημο σημείο, ας βάλουμε μια τελεία σε αυτό που έχουμε τώρα». Ήταν τόσο ιδανικός ο χωρισμός όσο ακούγεται;

Προφανώς δεν μπορεί να είναι όλα ιδανικά σε έναν χωρισμό, ειδικά στην αρχή, αλλά πλέον έχει περάσει και καιρός. Παρέα δεν κάνουμε. Αλλά έχουμε μια καλή επικοινωνία για ό,τι χρειάζεται, έχουμε μαζί δύο σκυλιά που τα βλέπουμε και οι δύο. Πλέον το τοπίο είναι ξεκάθαρο μεταξύ μας, ύστερα από πέντε μήνες που, δεν θα σου κρύψω, τα είχαν όλα. Οι άνθρωποι που έχουμε αγαπήσει είναι ωραίο να ξέρουμε ότι είναι καλά. Και όταν μιλάμε για ανθρώπους νοήμονες, υπάρχει και επικοινωνία. Δεν λειτουργεί βέβαια πάντα έτσι, αλλά όταν συμβεί είναι ωραίο.

Τα προσωπικά τα μοιράζεσαι με τον κόσμο που σε αγαπά ή αυτό έγινε με τη συγκεκριμένη σχέση λόγω διάρκειας;

Η αλήθεια είναι πως νιώθω την ανάγκη να προστατεύω την προσωπική μου ζωή. Αν κοιτάξεις πίσω, ελάχιστες από τις αναρτήσεις μου αφορούν σχέση μου. Πιο πολύ το τι συμβαίνει στη ζωή μου φάνηκε από κάποιες πρεμιέρες, καθώς ποτέ δεν κρύφτηκα.

Αιφνιδιάστηκες που τελευταία υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα για τα προσωπικά σου, ειδικά για τη σχέση σου με τον Απόστολο Ρουβά;

Δεν αιφνιδιάστηκα, αλλά με την προσωπική μου ζωή είμαι πάντα λίγο ντροπαλή, κι ας μη μου φαίνεται. Δεν θέλω να ακούγονται, δεν θέλω να γράφονται. Θέλω να γίνει με τον τρόπο που θα ήθελα εγώ. Όμως όταν μπαίνεις στον χορό, θα χορέψεις.

Διέψευσες πάντως όλο αυτό που ακουγόταν για τη σχέση σου με τον Απόστολο.

Αυτό συνέβη πριν από οκτώ μήνες, όταν ήμουν ακόμα με τον Πάνο (σ.σ. Αδαμόπουλο). Είχε γραφτεί κάτι που δεν ίσχυε και το διέψευσα αμέσως γιατί έπρεπε να σεβαστώ έναν άνθρωπο που ήμουν μαζί του. Γενικά όμως δεν μιλώ για την προσωπική μου ζωή, δεν επιβεβαιώνω, δεν διαψεύδω αν είμαι ή δεν είμαι, αν είμαστε μόνο φίλοι ή αν συμβαίνει κάτι παραπάνω. Νομίζω πως επί της ουσίας δεν αφορά και κανέναν. Υπάρχουν προσωπικές εμπειρίες, μια δύσκολη ή μια ευτυχισμένη στιγμή, που είναι πιο άξιες λόγου για να τις μοιραστείς από μια σχέση.

Με τον Απόστολο κάνετε στενή παρέα και εκτός εκπομπής. Θα συνεχίσει του χρόνου μαζί σου;

Δεν μπορώ ακόμα να επιβεβαιώσω την ομάδα, θα σας κρατήσω και μερικές εκπλήξεις. Θα ανακοινωθούν τα πάντα από το κανάλι μέσα στο επόμενο διάστημα.

Θα ήθελες να αποκτήσεις οικογένεια και παιδιά ή αν έρθει, έχει καλώς, αν δεν έρθει, πάλι καλώς;

Μέχρι στιγμής νιώθω πως είναι κάτι που το θέλω. Ως Δανάη και όχι ως κορίτσι νιώθω πως θα ήθελα να μου συμβεί. Δεν πιστεύω πως όλα τα κορίτσια πρέπει να κάνουν παιδιά ή θα είναι πιο χαρούμενα αν κάνουν παιδιά. O καθένας είναι χαρούμενος με ό,τι τον κάνει να νιώθει όμορφα. Εγώ νιώθω πως θα είμαι ακόμα πιο χαρούμενη αποκτώντας οικογένεια.

Η Δανάη εμφανίζεται σε αυτή τη νέα της συνέντευξη… αινιγματική.

Διανύει πάντως μία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της…

Διανύει περίοδο διακοπών.

Θα είναι ή όχι μαζί στην εκπομπή από τη νέα σεζόν; Η Δανάη πάντως συνεχίζει να διατηρεί το πέπλο μυστηρίου και γι’ αυτό και για την πραγματική σχέση που τη συνδέει με τον Απόστολο Ρουβά.

Πηγή :gossip-tv.gr

Πηγή: true.gr