Χθες, πρώτη μέρα των νέων μέτρων της κυβέρνησης, οι Αθηναίοι με τόσο καλό καιρό, ξεχύθηκαν σε παραλίες, πλατείες και πάρκα για να απολαύσουν την όμορφη ανοιξιάτικη μέρα.

Το ίδιο έκανε και η Δανάη Μπάρκα μαζί με φίλους. Ελεύθερη υποχρεώσεων το σαββατοκύριακο η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια την οποία απολαμβάνουμε καθημερινά κάθε πρωί στο Mega και στην εκπομπή της Πάμε Δανάη, είπε να ξεφύγει λίγο από τα τετριμμένα και να χαρεί λίγο την παρέα της σε εξωτερικό χώρο και όχι κλεισμένη στο σπίτι της.

Μη φανταστείτε τίποτα φοβερό! Έναν καφέ στο χέρι, στην γειτονιά της στο Περιστέρι όπου έχει μεγαλώσει και δεν αλλάζει με τίποτα, όπως άλλωστε και η μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου.

Παρά το γεγονός ότι μετά την αναγνωρισιμότητα που απέκτησαν και οι δύο κάποιοι θα περίμεναν πως θα έφευγαν είτε για βόρεια είτε για νότια προάστια, εκείνες προτίμησαν να παραμείνουν στην καρδιά των δυτικών συνοικιών που δεν αλλάζουν με τίποτα.

Εκεί λοιπόν και μάλιστα σε κεντρικό δρόμο του Περιστερίου, στην οδό Βεάκη που είναι γεμάτη με εμπορικά καταστήματα και ένας από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της περιοχής, εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv τη Δανάη η οποία έπινε τον take away καφέ της με έναν φίλο της και ακόμα μία κοπέλα.

Και οι τρεις τηρούσαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για τον κορονοϊό και έβγαζαν τη μάσκα μόνο όταν ήθελαν να πιούν μια γουλιά από τον καφέ τους ενώ ως παρέα τηρούσαν τις απαραίτητες αποστάσεις από τον υπόλοιπο κόσμο.

Μάζευαν… βιταμίνη D από τον ήλιο και συζητούσαν όταν ένα περιπολικό, έχοντας πληροφορηθεί για τον… χαμό που επικρατούσε σε πολλά κεντρικά σημεία του Περιστερίου πέρασε από εκεί ζητώντας από τους περίοικους να απομακρυνθούν για να μην υπάρξει συγχρωτισμός, γεγονός που φυσικά διευκολύνει την εξάπλωση του κορονοϊού.

Η παρέα, σύμφωνα με πληροφορίες υπάκουσε, πήρε τον καφέ στο χέρι και ο καθένας επέστρεψε στο σπίτι του, δίνοντας τέλος στη μίνι εξόρμησή της…

Δείτε το βίντεο παρακάτω με το περιπολικό να ζητά την απομάκρυνση των περίοικων και φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη βόλτα της Δανάης Μπάρκα με τους φίλους της:

Για έναν καφέ με τους κολλητούς της η Δανάη Μπάρκα.

Χαλαρή βόλτα με φίλους.

Με έναν καφέ στο χέρι.

Δεν κατάφεραν να καθίσουν για πολύ στο σημείο καθώς πέρασε το περιπολικό και ζητούσε από τους περίοικους να απομακρυνθούν.

Πηγή: true.gr