“Τα τελευταία χρόνια τα νούμερα έχουν αρχίσει να επηρεάζουν περισσότερο τον κόσμο από ό,τι θα έπρεπε. Είναι σαν να πηγαίνω εγώ να ζητάω κάθε μέρα το Ζ μιας καφετέριας” υπογραμμίζει, μέσα σε όλα, η Δανάη Μπάρκα.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Δανάη Μπάρκα στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη με αφορμή την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η νεαρή ηθοιποιός και παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Μεγάλου Καναλιού αναφέρθηκε τόσο στο κομμάτι τηλεόραση και την συνέχιση της σε αυτήν όσο και στα νούμερα τηλεθέασης.

Πλέον αισθάνεσαι πιο πολύ παρουσιάστρια από ό,τι ηθοποιός;

Όχι. Το θέατρο παραμένει η καψούρα μου, το έχω υπηρετήσει για έξι χρόνια. Δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός μου η τηλεόραση, δεν έχει μπει μέσα μου το μικρόβιο της. προσπαθώ να την υπηρετώ όσο καλύτερα μπορώ, μαθαίνω κάθε μέρα, αλλά πάντα θα είμαι ηθοποιός – και πέρσι εξάλλου έκανα την Ουρανία. Η υπόκλιση στο κοινό του θεάτρου δεν συγκρίνεται με τίποτα για μένα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάω εξίσου την τηλεόραση. Στο ένα είμαι ο εαυτός μου – εντάξει, λίγο πιο μαζεμένη, αλλιώς θα είχε κοπεί η εκπομπή! -, στο άλλο είναι ένας ρόλος που βρίσκω πράγματα να συνδέω με τον εαυτό μου. Δεν πιστεύω ότι θα σταματήσω το θέατρο αλλά και δεν ξέρω πότε θα τελειώσει αυτό το ταξίδι στην τηλεόραση. Εμένα με νοιάζει να το έχω εκπροσωπήσει όσο καλύτερα μπορώ, χωρίς να έχω προσβάλει ή να έχω στεναχωρήσει κάποιον.

Πιστεύεις δηλαδή ότι δεν θα είχες σύνδρομο στέρησης;

Σίγουρα. Εδώ το καλοκαίρι έναν μήνα καθίσαμε και έλεγα «τώρα τι κάνουν οι άνθρωποι μας;». Μιλάω πολύ με τον κόσμο στα social media.

Άρα, αν σου ζητήσει το κανάλι να ανανεώσεις το συμβόλαιο σου, θα το κάνεις;

Φαντάζομαι ότι αν υπάρχει η ίδια χαρά και από τις δύο πλευρές, θα συνεχίσουμε.

Τα νούμερα σε επηρεάζουν;

Εμένα όχι τόσο, απλά αφορούν άλλους που ασχολούνται περισσότερο με αυτά, αρχισυντάκτες, project managers… Εγώ οφείλω να μην μπλέκομαι πολύ στα πόδια τους και να παραμένω χαρούμενη και αισιόδοξη. Τα τελευταία χρόνια τα νούμερα έχουν αρχίσει να επηρεάζουν περισσότερο τον κόσμο από ό,τι θα έπρεπε. Είναι σαν να πηγαίνω εγώ να ζητάω κάθε μέρα το Ζ μιας καφετέριας.

Πηγή: true.gr