Σε μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στο Πρωινό, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος αναφέρθηκε στην επαγγελματική του πορεία, αλλά και στην απώλεια της συζύγου του, Άντζελας.

«Περισσότερο απ’ όλα είμαι ένα παιδί της τηλεόρασης. Διάλεξα ένα επάγγελμα το οποίο με έχει κάνει να μην έχω αισθανθεί ότι έχω δουλέψει στη ζωή μου. Όλη η τελευταία δεκαετία τραυμάτισε την εμπιστοσύνη του κοινού προς τα media. Όχι, δεν με στεναχωρεί ότι και να μου πει κάποιος, σε επίπεδο κριτικής. Κάνεις μια δουλειά 40 χρόνια στην οποία εσύ κρίνεις, οπότε δεν μπορείς να λες να μην κρίνουν εσένα. Είχα πάρα πολλές προτάσεις στα 23 χρόνια που ήμουν στο Mega. Μου έγιναν προτάσεις να κάνω μια πρωινή εκπομπή και ένα γενικό τηλεπαιχνίδι. Ποτέ δεν είπα ναι. Όποιοι προσπαθούν να κάνουν πάρα πολλά πράγματα, καταλήγουν να τα κάνουν μέτρια», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Αναφορικά με την απώλεια της γυναίκας της ζωής του, εξομολογήθηκε στον δημοσιογράφο Σάκη Πατηνιώτη: «Η πιο δύσκολη στιγμή που περάσαμε και τα παιδιά κυρίως που είναι σε σχετικά μεγάλη ηλικία πια, όταν φεύγει η μητέρα από τη ζωή… Στη μητέρα ο άνθρωπος, λέει, ορφανεύει. Αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή, έγινε… τζάμπα. Πήγε να κάνει μια απλή αλλαγή στο ισχίο, την έκανε, σηκώθηκε, περπάτησε, πήρε μικρόβιο και σε λίγες μέρες έφυγε».

Ο Χρήστο Σωτηρακόπουλος παντρεύτηκε με τη σύζυγό του το 1987 και απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, έναν γιο και μία κόρη.

Πηγή : tlife.gr

Πηγή: true.gr