Ο Χρήστος Σαντικάι αυτή την περίοδο διανύει μια από τις δημιουργικές φάσεις της επαγγελματικής του πορείας (πρόσφατα κυκλοφόρησε από την Panik Records το νέο του τραγούδι “Ένα τηλέφωνο”), ενώ εξίσου όμορφα κυλούν τα πράγματα και στην προσωπική του ζωή. Ο νεαρός τραγουδιστής που όλα τα προηγούμενα χρόνια δεν είχε σταματήσει να ασχολείται με τη μεγάλη του αγάπη, τη μουσική, λέει στο TLIFE πως τώρα ήταν η ώρα για να βγει επιτέλους μπροστά, αναφέρεται στο ενδεχόμενο γάμου με την σύντροφό του Λάουρα Νάργες ενώ τονίζει πως η λύση σε καθετί είναι… η αγάπη.

Αυτή η περίοδος νομίζω είναι αρκετά δημιουργική για εσένα. Πρόσφατα κυκλοφόρησε και το νέο σου τραγούδι «Ένα τηλέφωνο», πες μου δυο λόγια γι’ αυτό.

Είμαι παρά πολύ χαρούμενος! Με δύο λόγια θα σου πω ότι είμαι στην καλύτερη περίοδο της επαγγελματικής μου ζωής, όλα πάνε τέλεια, ο κόσμος έχει αρχίσει να αγαπάει το καινούργιο μου τραγούδι και εγώ με τη σειρά μου «διψάω» να δώσω στη μουσική και στο τραγούδι όλα όσα έχω ονειρευτεί! «Ένα Τηλέφωνο», σε μουσική δική μου και στίχους του Γρηγόρη Βαξαβανέλη, κυκλοφορεί από την Panik Records, μαζί με music video που σκηνοθέτησε ο Dj Airth.

Στο παρελθόν έχεις δώσει αρκετά τραγούδια σου σε άλλους καλλιτέχνες, γιατί επέλεγες να μην είσαι εσύ ο ερμηνευτής τους;

Όλα γίνονται την κατάλληλη στιγμή πιστεύω… Θεωρώ ότι τώρα ήταν η ώρα να βγω μπροστά γιατί έχω «βρει» τον Χρήστο και είμαι έτοιμος 100% να υποστηρίξω όλο αυτό που συμβαίνει.

Είσαι ένα παιδί που ασχολήθηκε με τη μουσική από πολύ μικρή ηλικία. Πότε ήρθε η συνειδητή απόφαση να ασχοληθείς σοβαρά με αυτόν τον χώρο;

Νομίζω ότι αυτός ο χώρος με διάλεξε πριν καν τον διαλέξω εγώ, οπότε μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι η μουσική είναι η ζωή μου!

Έχεις νιώσει ποτέ να αδικείσαι στον χώρο της μουσικής και αν ναι πως το αντιμετώπισες;

Όχι, δεν έχω κανένα παράπονο και ευτυχώς δεν έχω αδικηθεί ποτέ.

Σε ενοχλεί που μέχρι και σήμερα η εικόνα σου είναι ταυτισμένη με εκείνη του μικρού αγοριού που τραγούδαγε τα κάλαντα;

Θα σου πω… κάποια περίοδο της ζωής μου ναι με ενοχλούσε. Πλέον καταλαβαίνω ότι αν δεν ήταν αυτό ίσως και να μην ήμουν εδώ σήμερα. Όπως και να έχει, είναι η κληρονομιά μου και είμαι περήφανος γι’ αυτό.

Στο επίκεντρο έχει βρεθεί και η προσωπική σου ζωή τους τελευταίους μήνες. Πως αντιμετωπίζεις το ότι τα Μέσα ασχολούνται με τη σχέση σου με την Λάουρα Νάργες;

Είναι κάτι που μου ήρθε ξαφνικό και δεν το έχω ξαναζήσει να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή. Παρόλα αυτά, δεν με έχει ενοχλήσει καθόλου.

Η Λάουρα πριν λίγο καιρό σε συνέντευξή της είπε πως έχετε ορίσει ημερομηνία γάμου αλλά όχι χρονολογία. Αυτό το βήμα είναι κάτι που θα ήθελες να γίνεις στο άμεσο μέλλον ή αφήνεις τον χρόνο να φέρει τα πράγματα από μόνα τους;

Και εδώ είναι η στιγμή που δεν μπορώ να σου απαντήσω τι έχω μέσα στο κεφάλι μου γιατί θα χαλάσει η έκπληξη (γέλια)! Αυτό που θα σου πω είναι ότι είμαι ευτυχισμένος και στην Λάουρα έχω βρει αυτό που λέμε το άλλο μου μισό.

Έχεις πει ότι μικρός είχες γίνει δέκτης αρνητικών σχολίων λόγω της καταγωγής σου. Τι πιστεύεις ότι πρέπει να γίνει ώστε να σταματήσουν να υπάρχουν τέτοια φαινόμενα;

Η αγάπη παιδιά… Η αγάπη είναι το «φάρμακο» για όλα!! Η αγάπη μεταξύ μας!! Να αγαπάμε τους συνανθρώπους μας και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον σε όλα τα επίπεδα. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα.

Πως ονειρεύεσαι το μέλλον σου στον χώρο της μουσικής;

Τα όνειρα μου σε αυτό το ταξίδι θα μου επιτρέψεις να σου πω οτι δεν έχουν «ταβάνι»!

Πηγή: Tlife.gr

Πηγή: true.gr