Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Ο Χρήστος Σαντικάι και η Λάουρα Νάργες είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Αναρωτηθήκατε ποτέ ωστόσο πως γνωρίστηκαν αυτοί οι δύο; Αν ναι είστε στο σωστό άρθρο, καθώς έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για την γνωριμία που έγινε έρωτας, αλλά και τα σχέδια του γάμου τους.

Χρήστος Σαντικάι – Λάουρα Νάργες: H γνωριμία που έγινε έρωτας

Καλεσμένη στην «Ελένη», η Λάουρα Νάργες, μίλησε για την προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας πως γνωρίστηκε με τον σύντροφό της, Χρήστο Σαντικάι, «Με τον Χρήστο δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά από τη δική μου πλευρά. Είχε έρθει κοινό στο “So you think you can dance”, αλλά δεν τον είχα δει. Όταν ήμουν στο “Πρωινό”, ήρθε καλεσμένος μετά την αποχώρησή του από το “The Voice” και βγάλαμε φωτογραφία. Ήταν γραφτό να γίνει. Με το που ειδωθήκαμε είπαμε εδώ είναι τέλειωσε. Είναι από τις πιο γλυκές και αγνές ψυχές που μπορείς να γνωρίσεις, παρά το γεγονός ότι έχει περάσει πολύ δύσκολα. Είναι κάτι για το οποίο τον θαυμάζω πάρα πολύ και του βγάζω το καπέλο. Έχουμε πάρα πολλά κοινά».

«Τον έβλεπα μέσα στην παρέα, που τα λέμε πολύ απελευθερωμένα τα πράγματα και του είπα: “Η γυναίκα που θα βρεθεί δίπλα σου, θα είναι πολύ τυχερή”, αλλά δεν ήξερα. Είμαστε μαζί μόλις 4 μήνες, οπότε για να μιλάω ανοιχτά κάτι σημαίνει. Νιώθω από τη μία σαν να είμαστε μαζί μια εβδομάδα από τα όμορφα συναισθήματα που επικρατούν και από την άλλη σαν να είμαστε 10 χρόνια».

Πηγή: bestofyou.gr

Πηγή: true.gr