Το τελευταίο αντίο λένε αυτή την ώρα συγγενείς και φίλοι στον τραγουδιστή που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 68 ετών – Με λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια η Βάνα Μπάρμπα

Από νωρίς το πρωί συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του Χρήστου Κυριαζή καταφθάνουν στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών με λουλούδια στα χέρια προκειμένου να πουν το «τελευταίο αντίο» στον αγαπημένο τους τραγουδιστή που άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Τετάρτης σε ηλικία 68 ετών, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στους οικείους του αλλά και σε ολόκληρο τον καλλιτεχνικό χώρο.Η οικογένειά του έκανε μία παράκληση σε όσους συγκεντρωθούν για να του πουν το τελευταίο αντίο σήμερα, μέσω του λογαριασμού του καλλιτέχνη στο Facebook. Συγκεκριμένα, ζήτησαν αντί στεφάνων, να γίνουν δωρεές στο ίδρυμα Make-A-Wish για να εκπληρωθούν οι ευχές παιδιών, που παλεύουν με απειλητικές ασθένειες.

Κηδεία Χρήστου Κυριαζή – Η Βάνα Μπάρμπα με λευκά τριαντάφυλλα

Η Βάνα Μπάρμπα, ο άνθρωπος που τον στιγμάτισε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, έφτασε στο πρώτο νεκροταφείο με λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια και εμφανώς συγκινημένη.


Ο Μάκης Τσέλιος
Ο Μίλτος Καρατζάς
Η Σάσα Σταμάτη


Ο Χρήστος Χωμενίδης

Πηγή: protothema.gr

Πηγή: true.gr