Μαριλένα από το δέκα λεπτά κήρυγμα: Η Ελληνίδα ηθοποιός έγινε γνωστή μέσα από την Ελληνική σειρά της τηλεόρασης του «MEGA», «Δέκα λεπτά κήρυγμα». Η Ελληνίδα ηθοποιός ξεχώρισε αμέσως. Οι λόγοι ήταν τόσο για την εμφάνισή της, όσο και για τον χαρακτήρα της. Η άλλοτε Μαριλένα της Ελληνικής σειράς έχει πλέον μεγαλώσει. Μάλιστα, η ίδια φαίνεται πως έχει αλλάξει αρκετά.

Μαριλένα από το δέκα λεπτά κήρυγμα: Πώς ονομάζεται η άλλοτε Μαριλένα του Λεωνίδα
Δείτε πως είναι σήμερα 20 χρόνια μετά το κορίτσι του Λεωνίδα από το «Δέκα λεπτά κήρυγμα» του «Mega» (σ.σ. δηλαδή του ηθοποιού Δημήτρη Κουρούμπαλη)! Η κατά κόσμον Χριστίνα Σέιχ είχε έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό. Μία κωμική σειρά που παίζεται μέχρι και σήμερα στις οθόνες μας, και που πέρασαν 20 χρόνια από την προβολή της στην τηλεόραση.

Η Χριστίνα Σέιχ μετά το τέλος του σήριαλ της τηλεόρασης του «MEGA» αποστασιοποιήθηκε από τον χώρο της υποκριτικής και των media. Μια πρόσφατη, όμως, παρουσία της έγινε μέσα από το κανάλι του Ρένου Ρώτα στο youtube. Η Χριστίνα κάνει γυμναστική με τον ηθοποιό. Μάλιστα, είναι εξίσου όμορφη, όπως την πρώτη φορά που την γνωρίσαμε.

Μαριλένα από το δέκα λεπτά κήρυγμα: Πώς είναι σήμερα η άλλοτε Μαριλένα του Λεωνίδα

Πηγή: true.gr